Mobiel parkeren via ANWB
* Foto van ANWB.nl

Tijd om mobiel parkeren te gaan gebruiken! Wij wonen in Wageningen en er is een parkeerplaats waar je achteraf kan betalen, dat is waar ik negen van de tien keer de auto neerzet. Waarom? Omdat ik eigenlijk zelden contant geld bij me heb, maar ook omdat de parkeerapparaten regelmatig dienst weigeren als het om het ‘lezen’ van mijn bankpas gaat!

Mobiel parkeren via ANWB

Nu ben ik ANWB Lid, ik besloot me via de ANWB aan te melden voor mobiel parkeren bij Yellowbrick. Na wat rondgekeken te hebben op internet blijk je via de ANWB Onderweg app het betaalsysteem in werking te kunnen zetten. Voordeel van dit alles, je betaald wat je aan tijd hebt gebruikt en geen hele uren! Contant geld heb ik ook nooit en aangezien er hier in Wageningen nog al eens een parkeerapparaat is wat moeite heeft met mijn bankpas hoop ik dat dit dé oplossing is!

ANWB Parkeren, via de app lijkt het makkelijk en snel te werken!
* Foto van ANWB.nl

Wie bieden mobiel parkeren?

Een rondje google leverde me meer informatie! Ja, er zijn meer providers die deze dienst aanbieden namelijk:

SMS Parking
– My Order
– SMS & Park
 ParkMobile
Park Line
Yellowbrick
Parksen
ANWB

Betaal jij al op deze manier het parkeren? Of zorg je nog altijd voor muntjes, achteraf betalen of hou je de klok goed in de gaten als je vooraf hebt betaald?

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. Ja, ik kan het inmiddels! Met Yellowbrick! Het grootste voordeel vind ik dat ik niet hoef te lopen naar de parkeerautomaat en dat ik niet van tevoren hoef te weten hoeveel tijd ik nodig zal hebben. Ik ben er erg blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge