Moederdag cadeau - klok met fotoAfgelopen week verscheen er al een winactie online van Prachtigkado.nl,  toen schreef ik dat ik een cadeau had besteld. Het Moederdag cadeau dat ik uit heb gezocht ga ik in deze blog laten zien!

Het is een klok met foto geworden! Lees verder om te zien hoe ‘onze’ klok is geworden (behalve (o)ma, die moet nu stoppen met lezen)!

Moederdag cadeau, wat geven we dit jaar?

Elk jaar weer is het bedenken en zoeken wat we kunnen geven, origineel blijven en betaalbaar is soms lastig! Op de site van Prachtigkado hebben ze een pagina speciaal voor Moederdag cadeaus, leuke ideeën en cadeaus voor moeder.

De foto is scherp en zeer mooi op kleur! I.v.m. de privacy van de kinderen zijn de gezichten vervaagd.

Ondanks de meer dan geschikte cadeautjes ben ik toch verder gaan kijken, ik wilde namelijk iets geven dat (o)ma op haar nieuwe hobby kamer kan gebruiken. Maar wat kies je dan? Mijn voorkeur ging uit naar een cadeau met een foto van haar kleinkinderen.

Zelf maakte ik een voorselectie met mogelijkheden, onze meiden mochten uiteindelijk bepalen! Het was duidelijk, het werd een klok! Vervolgens op zoek naar de meest geschikte foto, dat duurde eventjes aangezien er bij veel foto’s een gezicht op het midden van de klok zou komen of de foto was volgens de dames niet leuk geniet.

Ons Moederdag cadeau voor oma!

Het cadeau dat wij hebben uitgezocht is de klok met foto van 20 x 20 cm, je kan hier een foto op laten drukken. Ook kunnen er normale cijfers of Romeinse cijfers op de klok worden gedrukt indien gewenst. De klok kost normaal € 34,95 maar is nu in de aanbieding voor € 14,95! Al met al een betaalbaar en bijzonder cadeau!

Moederdag cadeau - mooie klok van dikker glas met foto!Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik geen hele hoge verwachting had van de klok, maar niets is minder waar. De klok is erg stevig, geen dun glasplaatje zeg maar! Daarnaast is de foto erg scherp en heeft de foto de juiste kleuren. Kortom, wij zijn meer al tevreden!

Mocht je nog iets willen kopen voor moederdag heb ik wel een tip! Moederdag cadeaus kopen kan erg goed en betaalbaar bij Prachtigkado.nl

Weet jij al wat je gaat geven voor moederdag? Zo ja, wat ga je geven?

 

Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge