Mok voor moeder - prachtigkado.nlWeken van te voren begin ik na te denken wat ik mijn moeder zal geven voor Moederdag. Ze heeft zelden wensen, vaak kies ik dan voor een cadeaubon en een gepersonaliseerd cadeautje. Heb jij al een cadeau voor Moederdag? Nee? Kom dan snel kijken en doe mee!

Je kan een mok voor moeder (of voor jezelf) winnen, het is een kortlopende winactie, doen snel mee!

Moederdag cadeaus

Stiekem is niet alleen Moederdag lastig als het om cadeautjes gaat, maar denk aan verjaardag, trouwdag of een andere gebeurtenis om een cadeau te geven. De laatste jaren gaven wij cadeaubonnen, oma mokken, mokken die de meisjes zelf versierd hebben en uiteraard shampoo en douchegel!

Dit jaar heb ik een cadeau voor mijn moeder uitgezocht op prachtigkado.nl! Zodra het cadeau binnen is zal ik het laten zien! Het was wederom weer een lastige keuze, er zijn veel leuke producten te krijg.

Op de site hebben ze een voorselectie gemaakt voor Moederdag cadeaus, erg handig ter inspiratie! Van kussenslopen en schorten tot mokken en handdoeken, allemaal kan je ze personaliseren.

Winactie!

Mok voor moeder van prachtigkado.nlIn samenwerking met prachtigkado.nl mag ik een mok voor moeder (of voor jezelf natuurlijk) weggeven! Het gaat om deze mok, met een harten oor! De mok die je krijgt toegestuurd kan je laten bedrukken met een foto naar keuze en vervolgens krijg je hem geheel kosteloos opgestuurd!

Wat moet je doen om kans te maken op deze mok

• Laat in een reactie onder dit bericht weten aan wie je deze mok zou geven.
• Like mijn Facebookpagina, Twitter of Instagram en deel deze winactie!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 3 mei 2016 23.59 uur. De winnaar krijgt op woensdag 4 mei 2016 per mail bericht. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 24 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen. 

 

* Dit artikel komt voort uit een samenwerking, het te winnen product is gesponsord.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

14 comments

  1. Ik doe graag mee voor mijn moeder. Oma past altijd op en staat altijd voor me klaar! Maar ik zou gelijk een 2de erbij bestellen natuurlijk voor andere oma. Beide toppers!

  2. Ik had geen idee wat ik voor mijn moeder moest kopen voor moederdag. Een bedrukte mok is wel een geweldig idee. Ze drinkt altijd koffie, en dan is het natuurlijk leuker om dat uit een gepersonaliseerde tas te drinken! Ik heb je overal geliked, en nu duimen maar!

  3. Op vrijdagavond kom ik thuis vanaf mijn studentenkamer met een tas vuile was en op maandagmorgen, als ik weer vertrek, is dezelfde tas weer vol met schone en gestreken kleren. Allemaal dankzij mijn lieve moeder.

  4. Toevallig is onze vorige fotomok van de week gesneuveld. zou leuk zijn als we de mokken weer kunnen aanvullen met een nieuwe bedrukte mok;-)

  5. mijn lieve mamsie is de aller-aller-aller-liefste moeder die er is, ze is grappig, mal, gastvrij, hardwerkend, gul en staat voor iedereen klaar! De lieverd denkt vooral aan anderen en veel te weinig aan zichzelf en daarom waag ik graag een kansje voor haar. Zij verdient wel eens wat verwennerij en zo’n leuke mok met foto is echt wat voor haar!
    ik like en deel op facebook en ik duim alvast.
    XOXO Riekie

  6. Supergaaf cadeautje voor mijn lieve moeder. Mijn moeder is mijn rots in de branding. Ik hou van mijn lieve moeder. Deze leuke actie heb ik op Facebook geliked en gedeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge