Mok voor moeder - prachtigkado.nlWeken van te voren begin ik na te denken wat ik mijn moeder zal geven voor Moederdag. Ze heeft zelden wensen, vaak kies ik dan voor een cadeaubon en een gepersonaliseerd cadeautje. Heb jij al een cadeau voor Moederdag? Nee? Kom dan snel kijken en doe mee!

Je kan een mok voor moeder (of voor jezelf) winnen, het is een kortlopende winactie, doen snel mee!

Moederdag cadeaus

Stiekem is niet alleen Moederdag lastig als het om cadeautjes gaat, maar denk aan verjaardag, trouwdag of een andere gebeurtenis om een cadeau te geven. De laatste jaren gaven wij cadeaubonnen, oma mokken, mokken die de meisjes zelf versierd hebben en uiteraard shampoo en douchegel!

Dit jaar heb ik een cadeau voor mijn moeder uitgezocht op prachtigkado.nl! Zodra het cadeau binnen is zal ik het laten zien! Het was wederom weer een lastige keuze, er zijn veel leuke producten te krijg.

Op de site hebben ze een voorselectie gemaakt voor Moederdag cadeaus, erg handig ter inspiratie! Van kussenslopen en schorten tot mokken en handdoeken, allemaal kan je ze personaliseren.

Winactie!

Mok voor moeder van prachtigkado.nlIn samenwerking met prachtigkado.nl mag ik een mok voor moeder (of voor jezelf natuurlijk) weggeven! Het gaat om deze mok, met een harten oor! De mok die je krijgt toegestuurd kan je laten bedrukken met een foto naar keuze en vervolgens krijg je hem geheel kosteloos opgestuurd!

Wat moet je doen om kans te maken op deze mok

• Laat in een reactie onder dit bericht weten aan wie je deze mok zou geven.
• Like mijn Facebookpagina, Twitter of Instagram en deel deze winactie!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 3 mei 2016 23.59 uur. De winnaar krijgt op woensdag 4 mei 2016 per mail bericht. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 24 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen. 

 

* Dit artikel komt voort uit een samenwerking, het te winnen product is gesponsord.