Tag, vragenlijstjesBlogger Sanja bedacht de Mommy is home alone TAG, ik kwam hem tegen op diverse blogjes en besloot deze ook online te zetten, gewoon omdat het kan! Zo kom je toch ook weer dingen tegen die je anders niet zou bedenken of vragen.

Wel moet ik bekennen dat ik eigenlijk zelden alleen thuis ben, ik werk grotendeels onder schooltijd en ben dus meestal thuis als de meiden er ook zijn.

♥ Wat doe je als eerste als je alleen bent thuis?
Lekker een kopje koffie of thee zetten en even rustig zitten!

♥ Wat doe je in het algemeen als je home alone bent?
Eigenlijk altijd iets wat nodig is, vaak huishoudelijke taken. Daarna bloggen, haken, lezen of achter de naaimachine.

♥ Wat draag je op je ‘vrije dag’?
Gewone kleding, meestal een broek met shirt en een vestje.

♥ Wat eet/drink je als je alleen thuis bent?
Als ik echt een dag home alone ben, dus kinderen naar school… dan gaan de schoenen uit en zet ik een beker koffie met warme melk, heerlijk! Verder gewoon wat in mijn afvalpoging past.

♥ Waar kijk je naar nu jij de baas bent over de afstandsbediening?
Niets, ik luister liever radio, spotify of een “ouderwets” cd’tje!

♥ Verveel je je als je alleen thuis bent?
Nee, zeker niet! Ik heb altijd wel wat om handen… kom eerder tijd te kort.

♥ Ben je bang om alleen thuis te zijn? Zo ja, voor wat?
Nee, ben niet bang om alleen thuis te zijn, heerlijk!

♥ Wanneer was je voor het laatst alleen thuis?
Vandaag even twee uurtjes, ik bracht de oudste van groepslogopedie naar school, ging bij de dansles kijken op school van de jongste en toen had ik even tijd voor mezelf.

♥ Wat mag er absoluut niet ontbreken tijdens je ‘home alone’ avondje?
Een home alone avondje… ik ben zelden echt alleen in de avond! Een aantal keren per week is de man in huis wel weg, maar de meiden zijn dan thuis (al liggen ze dan op bed). Wat mag er dan niet ontbreken? Een lekkere kop koffie of thee, mijn laptopje en iets aan wol en haaknaald of de naaimachine.

♥ Mijn ideale ‘home- alone’ avond ziet er zo uit:
Lekker muziekje aan, lekker meezingen (zonder kinderen die roepen, mama stop! ;)) en ongestoord lekker iets voor mezelf kunnen doen zonder dat ik van alles “moet”.

Vindt je dit een leuke tag? Neem hem gerust over, vermeld wel even dat deze gemaakt is door Sanja.

Hoe ziet jou “ideale” home alone moment er uit?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge