We kregen van (o)pa, (o)ma en zus kaartjes voor de film ‘De Club van Sinterklaas en het geheim van de speelgoeddokter’. Dus wij gingen op tijd richting de CineMec in Ede, daar even wat gedronken, de meisjes mochten wat snoepjes uitzoeken en uiteindelijk mochten we naar binnen de zaal in…
 
… in een héél drukke zaal… (niet dus).
 

Voor de jongste was het eigenlijk allemaal wat te lang en de dames vonden het toch ook wel spannend, maar het was leuk al met al!

We hebben genoten!
Thanks pa, ma en zus!

 
xxx

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge