Okay ik geef het toe, zo nu en dan vind ik het heerlijk lekker te rommelen met nagellakjes! Net als schmink, ook zo’n leuke hobby. Met nagellakjes ben ik niet echt goed, maar mijn meiden vinden het geweldig en zijn al blij met een effen kleurtje op hun (soms veel te) korte nageltjes! Kortom… de dames in huis hebben een gezamenlijke hobby!

We waren echt toe aan wat nieuwe kleurtjes vonden we, voor het gemak hebben we maar even niet gedacht aan de hele mand met kleuren lakjes die in de kast staat. Het was gewoon tijd…. ze zijn oud en zijn ingedikt, leuk om mee te tekenen maar niet om mooi ‘straks’ op de nagels te lakken. Je moet toch een reden hebben om nieuw te kunnen kopen?

Onze favoriete winkel voor nagellak is de Kruidvat sinds ze Essence verkopen veel mooie kleurtjes (al heeft ‘onze’ kruidvat in Wageningen volgens mij niet alle kleurtjes) voor een mooie betaalbare prijs (€ 1,69 voor 8ml). Wat ik wel zag maar niet over nadacht was dat er Gel Nailpolish op staat, eenmaal thuis de folder die we mee hebben genomen even doorgekeken. Okay een mooie gel-finish staat erin, maar eigenlijk heb je dan ook de base-coat en top-coat nodig, dus opnieuw richting Kruidvat. Helaas zonder succes, de base variant is in huis… de andere is uitverkocht in de meeste filialen maar ook online, helaas.

Eerst lakte ik de nagels van de jongste, het spul blijft er echt wat beter op zitten als ‘gewone’ lak. Deze zit er in ieder geval na een dag nog goed op, in tegenstelling tot gewone lak. Onze jongste is een super goede nagelbijter, dus echt lang zal t er niet op blijven zitten. De nagels van de oudste en mezelf zijn we nog niet aan toegekomen, onlangs lakte ik wel al onze nagels met ‘gewone’ nagellak en maakte er vervolgens allemaal stippen op!

Eerst met Koningsdag in de kleuren oranje, rood, wit en blauw! De meiden zochten eerst alle witte, rode, blauwe en oranje flesjes op…

Daarna aan de slag! Niet helemaal netjes, maar we hebben plezier gehad en het heeft Koningsdag overleefd!
Als ik ga schminken lak ik altijd eerst mijn nagels, op de eerste plaats trekt hierdoor de pigment van de schmink niet zo in mijn nagels en daarnaast zie je niet dat er allerlei mooie kleurtjes onder gaan zitten. De laatste keer ging ik weer voor stippen, stiekem toch best wel leuk ook al ziet het er niet fantastisch uit.
Binnenkort gaan we maar eens wat anders proberen, maar voor nu zijn we met stipjes tevreden!

Lakken jullie nagels? En de kids?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge