Nais Kidswear, foto door VeusteveulSinds najaar 2017 is Nederland een kledingmerk rijker, zelf ontdekte ik begin dit jaar pas Nais Kidswear! Jammer, want ook de najaarscollectie zag er erg leuk uit! Maar hé, niet getreurd! Ook de nieuwste collectie van Nais is erg mooi, kleurrijk, sportief en comfortabel. En wij? Wij hebben een setje kleding getest, onze meiden zijn verliefd geworden. Toen ik vroeg waarom ze het zo leuk vinden was hun reactie “Leuke kleurtjes en het zit heel lekker!”. 

In januari maakte ik kennis op Nais Kidswear, op een rek in de showroom van het persbureau viel mijn oog al snel op een vrolijk oranje shirtje en en een oranje met grijs jurkje dat er achter ging. Niets leuker als er dan eens goed naar kijken, mijn oog valt op de details. Het leuke ronde logo dat op een mooie, subtiele manier op de kleding zit, mooie stiksels, de ‘touwtjes’ in de rokjes, tops en jumpsuits. Bij de jongenskleding de shirtjes met het busje erop en een mooie afwerking aan de mouwen, maar ook de stoere polo’s.

Nais Kidswear, foto door Veusteveul Nais Kidswear door Veusteveul Nais Kidswear
Eigenlijk ben ik direct verkocht en ik niet alleen, ook onze meiden! Bij het passen en proberen kreeg ik alleen maar positieve dingen te horen, “Mam de kleurtjes zijn mooi en het zit heel fijn!”. Ik denk dat Nais er een klant bij heeft, stiekem hoop ik dat het hier in de buurt verkocht gaat worden… wie weet!

Behalve dat de kleding er leuk uit ziet, lekker zit en echt mooi gemaakt is, is het ook nog eens betaalbaar. De prijzen van deze zomercollectie 2018 liggen tussen de € 23,95 en € 39,95. Om je een idee te geven, een rokje kost € 27,95, jurkje € 37,95 of € 39,95, een poloshirt € 29,95 of € 32,95 en een shirt kost 23,95 of 25,95 afhankelijk van het model dat je graag wilt hebben.

Wat ook een pluspunt is wat mij betreft is dat de collectie verkrijgbaar is in de maten 86 t/m 164.

De eerste zomercollectie van Nais

Een vrolijke en sportieve zomer met de zomercollectie van Nais Kidswear, een hippe en stoere kleding voor jongens en meisjes. De vele verrassende kleuren en designs in combinatie met leuke details maken het een hele speelse en sportieve en stoere collectie.

Voor meiden

Voor de meiden zijn er frisse kleurtjes zoals blauw, oranje en roze. De mooie, stoere prints zorgen voor een stoere lijn meiden kleding! Met rokjes, shirts, tops, jumpsuits, jurkjes (met en zonder mouwtje) en korte broeken die onderling weer leuk te combineren zijn heb je al snel een hippe en zomerse uitstraling te pakken!

Nais Kidsware, Summercollection, zomercollectie 2018 Nais Kidsware, Summercollection, zomercollectie 2018 Nais Kidsware, Summercollection, zomercollectie 2018
Voor jongens

Stoere en leuke kledingstukken met leuke prints die onderling weer mooi te combineren zijn. De kleuren van de jongenscollectie zijn de frisse kleuren blauw, groen en oranje. Deze kleurtjes zorgen voor een zomergevoel, samen met de stoere details en prints is het een super coole collectie geworden.


Meer over Nais Kidswear

“De naam Nais is geïnspireerd op de namen van onze kinderen Elise en Arlaine”, vertelt Bas van den Hurk. Er werden uit beide namen twee letters genomen. “Samen vormen de letters een duidelijke en krachtige naam.” Krachtig is de collectie ook zeker. Door het gebruik van vrolijke kleurstellingen in combinatie met design en leuke datails is Nais niet zomaar een kinderkledingmerk. Maar een merk waarin elk kind zich kan onderscheiden van de massa en een geheel eigen stijl neer kan zetten.

Veel kinderen maak je blij met nieuwe kleding. Een nieuwe look, een nieuwe stijl. Na jaren lange verkoop van outletmerkkleding via “kinderkleding partytime”, begon het bij Janneke en Bas te kriebelen. “We vinden het geweldig te zien hoe blij en trots kinderen kunnen zijn met het krijgen van nieuwe kleding. Hoewel het op het moment niet op de planning stond, raakten de plannen zelf een merk te starten, begin dit jaar in een stroomversnelling toen onze contacten ons de juiste weg konden en wilden wijzen. Daar zijn we onwijs dankbaar voor.”

Wil je meer weten over dit nieuwe merk, de collectie of verkooppunten? Kijk dan op de site van Nais Kidswear!

Wat vindt jij van dit nieuwe kinderkledingmerk? Ben je net zo enthousiast als dat wij zijn? 

 

Leuk artikel Veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge