GoCustomized, gepersonaliseerd hardcase voor mijn telefoon! De meiden groeien maar door en het hardcase hoesje dat ik om mijn Samsung had zitten was met een foto van de meiden… alleen waren de meiden daar bijna twee jaar jonger! Kortom, tijd voor een nieuwe! Bij gocustomized bestelde ik een nieuw hoesje met een foto die in onlangs in het bos maakte.

Behalve dat ik zelf een een hardcase naar keuze mocht bestellen mag ik ook iets weggeven aan de lezers van Veusteveul.nl, hoe leuk is dat?

Veel mogelijkheden!

Op de site van gocustomized is er een groot aanbod, voor volgens mij alle merken zijn er telefoonhoesjes te bestellen! De site is overzichtelijk en het bestellen is super makkelijk! Geen ingewikkelde vragen of manieren om een foto te uploaden, gewoon doen.

Zelf kies ik eigenlijk altijd voor een telefoonhoesje met foto van onze meiden, het maakt mijn telefoon echt persoonlijk. Daarnaast is mijn telefoon herkenbaar, aangezien iedereen een Samsung lijkt te hebben!

Ontwerpen

Mijn keuze viel op een hardcase die rondom bedrukt is, als je een keuze hebt gemaakt kan je vervolgens je eigen samsung galaxy hoesje maken.

Net als de gehele site werkt ook dit ontwerp stukje snel en makkelijk, het wijst zichzelf! Je kan zelf een design, achtergrond of kleur kiezen, maar je kan dus ook een foto uploaden. Daarnaast kan je een tekst toevoegen aan je ontwerp!

Resultaat!

GoCustomized, gepersonaliseerd hardcase voor mijn telefoon!GoCustomized, gepersonaliseerd hardcase voor mijn telefoon!Ik ben erg tevreden over het hoesje degelijk en stevige hardcase, met de bedrukking inderdaad netjes inclusief de zijkanten.

Rechts de door mij gemaakte cover, de gezichten heb ik wazig gemaakt in verband met hun privacy. In werkelijkheid is het telefoonhoesje met foto uiteraard gewoon mooi scherp en duidelijk gedrukt!

Winactie!

Wil jij ook zo’n mooi en degelijk hoesje voor je telefoon? Je hebt mazzel!
Ik mag een telefoonhoesje ter waarde van € 19,95 weggeven, het hoesje wordt kosteloos verzonden.

Hoe doe je mee?

  • Laat een reactie achter onder dit artikel op Veusteveul.nl waarin je laat weten voor welke telefoon jij een hoesje zou bestellen.
  • Like de facebookpagina van Veusteveul
  • Volg ons op instagram en deel de actie.
  • Niet verplicht maar wel leuk… deel onze actie!

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 31 december 2016, 12.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk persoonlijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

11 comments

  1. Ik zou deze graag willen winnen voor mijn dochter kelsi! Ze had het er toevallig vandaag nog over dat ze graag een hoesje wil met haar favorite axteurs er op. Ze heeft hem verdient omdat ze zo enorm haar best doet op school.

  2. Wat een supergoed idee! Op mijn werk kan ik niet teveel foto’s van mijn dochter neerzetten, aangezien meerdere mensen van ‘mijn’ kamer gebruik maken. Ik moet het tot nu toe doen met een muismat waar ik foto’s van hen in heb zitten. Maar met zo’n telefoonhoesje heb ik mijn dames altijd bij me, ideaal!! Ik heb een hoesje nodig voor mijn Samsung GALAXY S6 Edge ( Instagram: Marcia1981k)

  3. Mijn smartphone is defect. Nu even een leentoestel in gebruik en ik ben me er over aan het beraden wat ik nu moet aanschaffen. Android of Apple? Ik kan dus nog niet zeggen voor welk toestel ik een hoesje zou willen uitzoeken. Feit is wel dat ik er eentje nodig heb, dus winnen zou zeer gelegen komen.

  4. Niet zo moeilijk, ik zou een hoesje met eigen foto erop kiezen. We hebben een hele leuke foto van ons zoontje met zijn zusje van een maand oud die ik erg dolgraag op wil hebben.

  5. Ik heb gisteren een Samsung Galaxy S7 edge besteld. Daar zou ik dolgraag een mooi hoesje omheen willen met een mooie foto van mijn gezinnetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge