Blog DingenNooit heb ik de intentie gehad om iemand mee te laten bloggen op Veusteveul, toch gaat het gebeuren! Sterker nog, later deze week komt haar eerste artikel online! Hoe het dan toch zover is gekomen vertel ik zo nog wat uitgebreider over! In het kort? Een poosje geleden ontmoette ik haar tijdens een leuke dag van het instagram-en bloggers team van De Leukste Lunch en ze bleef in mijn hoofd zitten door haar persoonlijkheid en eerlijkheid. Ik besloot haar te volgen op Facebook en ik was blij verrast!

Tijdens de workshops en presentaties kwam ik erachter dat ze blogger was in het team, ze schrijft graag en heeft genoeg ideeën om te schrijven. In eerste instantie dacht ik, leuk! Later realiseerde ik me dat ze nu in een ‘niche’ schrijft toegespitst op lunch en aanverwante.

Facebook en haar schrijfsels

Op een gegeven moment zijn we Facebook vrienden geworden en ben ik haar schrijfsels gaan lezen. Ze schrijft een verhaal, een persoonlijk verhaal en geloof mij… ze heeft héél wat te vertellen! Ze schrijft dan wel op haar eigen Facebook en ook voor De Leukste Lunch, maar ik dacht haar persoonlijke verhalen moeten een plekje krijgen op het web! Daar hebben we het ook samen over gehad, ik adviseerde haar een eigen blog te beginnen.

Bij het advies blijft het voorlopig even, maar gek genoeg kwam ik niet direct op het idee om haar te vragen om bij Veusteveul te komen bloggen.

Blogger bij Veusteveul

Eerst heb ik er nog eens goed over nagedacht, maar mijn gevoel zei… doen! Dus stuurde ik haar een berichtje met de vraag, eigenlijk meteen was ze positief! We spraken na wat berichtjes heen en weer dat ik haar zou bellen, dat werd voor mij na de drukke periode bij de Speelgoedbank en dat was vorige week.

Ze wilde erg graag bij Veusteveul komen bloggen en ik vind het leuk om haar een plekje te geven waar ze haar persoonlijke verhaal en haar schrijfsels kan delen.

Geen idee hoe vaak er een artikel online komt die niet van mijn hand is, dat zal de praktijk uitwijzen. Het hoeft niet maar het mag is de afspraak, als het één keer per week is is het prima, is het één keer per maand is het ook goed!

De nieuwe blogger is…

Maureen, blogger bij VeusteveulHoi! Mijn naam is Maureen en deze maand mag ik alweer 36 kaarsjes uitblazen op de taart. Samen met mijn man en onze tweeling wonen we in het oosten van het land. Zoals we weten komen alle wijzen uit het oosten ;). Ik ben dol op lezen, schrijven, bakken en koken, winkelen, zwemmen en het liefst met nagellak op (dan voel ik me net een zeemeermin). Ik heb een grote voorliefde voor vintage jurkjes met petticoat.

Voordat ik 2,5 jaar geleden ziek werd, werkte ik vol overgave en passie als pedagogisch en beleidsmedewerkster in de kinderopvang. We zijn dan hier thuis ook graag creatief bezig en knutselen er gezellig op los. Ik vind het super leuk dat ik hier, op Veusteveul jullie een kijkje mag geven in mijn leven! Heel veel lees plezier.

Lieve Maureen, ik hoop dat je heel veel plezier gaat beleven hier op Veusteveul!! 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

  1. Ik vind het superleuk Maureen!!! Schrijven kun je wel! En om jou stukken te lezen is alleen maar leuk!
    De (soms harde) realiteit, de oprechtheid en de humoristische manier waarmee je schrijft maakt het heel fijn om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge