En dan in eens geeft je telefoon van anderhalf jaar oud de geest, dacht er nog wel zeker tot het voorjaar  mee te kunnen doen en dan mijn abonnement te gaan verlengen. Dan pas, omdat de Samsung S7 dan gelanceerd zou worden en de ervaring leert dat het abonnement wat goedkoper is met een ouder model toestel. Zoals bijna gewoonlijk in ons huishouden kwam het niet zover en sneuvelde het moederbord van mijn toch wel geliefde S4 voor die tijd.

Samsung S4 moederbord kapot, de foutmelding

Zo maar, in eens kreeg ik deze melding. In eerste instantie een nieuwe SIM-kaart gekocht, deze gaat bij mij immers nog wel eens kapot, helaas was dat niet de oplossing. De melding bleef komen en steeds vaker, zelfs als ik er niets mee deed en alle applicaties uit had bleef de melding komen.

Tijd om te informeren, eigenlijk hoorde ik van iedereen dat het moederbord kapot of beschadigd zou zijn. Helaas is heb ik het toestel langer als een jaar, dus kosten voor reparatie… te duur! Helemaal met in het achterhoofd het feit dat ik al mocht verlengen. Toch maar even bellen met KPN, heb wel gemerkt dat er niet zo veel meer te onderhandelen is als een paar jaar geleden.

Maar goed, in verband met de druk tijd die gaat komen en de vele telefoontjes heb ik toch maar een iets aangepast abonnement genomen, onbeperkt bellen en 5 gb internet. Dat laatste is trouwens ook nog eens verdubbeld en er komt 500 mb bij, vraag me af hoe ik het ooit op zal krijgen… maar goed ik deel mijn mb’s met liefde met de man in huis die een minder ‘groot’ abonnement heeft.

Mijn nieuwe Samsung Galaxy S6

Inmiddels dus de trotse eigenaresse van een Samsung Galaxy S6, hopelijk gaat deze wel twee jaar mee. Zowel de S2 als de S4 hebben de twee jaar niet gered, de S2 kon je niet meer vasthouden zo warm werd die en deze een gesneuveld moederbord.

Op naar twee jaar plezier hopelijk!

Welke telefoon heb jij? Hoe lang gaat jou telefoon over het algemeen mee en heb je echt een voorkeur voor een merk?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge