Samsung telefoon... toe aan een nieuweEn dan in eens geeft je telefoon van anderhalf jaar oud de geest. Ik dacht er nog wel zeker tot het voorjaar mee te kunnen doen en dan mijn abonnement te gaan verlengen. Dan pas, omdat de Samsung S7 dan gelanceerd zou worden en de ervaring leert dat het abonnement wat goedkoper is met een ouder model toestel. Zoals bijna gewoonlijk in ons huishouden kwam het niet zover en sneuvelde het moederbord van mijn toch wel geliefde S4 voor die tijd.

Zo maar, in eens kreeg ik deze melding. In eerste instantie een nieuwe SIM-kaart gekocht, deze gaat bij mij immers nog wel eens kapot. Helaas was dat niet de oplossing, de melding bleef komen. Sterker nog, ik kreeg ze steeds vaker! Zelfs als ik er niets mee deed en alle applicaties uit had bleef de melding komen.

Oriënteren wat nu met mijn Samsung?

Tijd om te informeren, eigenlijk hoorde ik van iedereen dat het moederbord kapot of beschadigd zou zijn. Helaas heb ik het toestel langer als een jaar, dus kosten voor reparatie… te duur! Helemaal met in het achterhoofd het feit dat ik al mocht verlengen. Toch maar even bellen met KPN, heb wel gemerkt dat er niet zo veel meer te onderhandelen is als een paar jaar geleden.

Maar goed, in verband met de druk tijd die gaat komen en de vele telefoontjes heb ik toch maar een iets aangepast abonnement genomen. Ik ging voor onbeperkt bellen en 5 gb internet. Dat laatste is trouwens ook nog eens verdubbeld en er komt 500 mb bij, vraag me af hoe ik het ooit op zal krijgen! Maar goed ik deel mijn mb’s met liefde met de man in huis die een minder ‘groot’ abonnement heeft.

Toe aan een nieuwe telefoon.... weer een samsung?Go go Samsung Galaxy S6

Inmiddels dus de trotse eigenaresse van een Samsung Galaxy S6, hopelijk gaat deze wel twee jaar mee. Zowel de S2 als de S4 hebben de twee jaar niet gered. De S2 kon je niet meer vasthouden zo warm werd die en deze een gesneuveld moederbord.

Op naar twee jaar plezier hopelijk!

Welke telefoon heb jij? Hoe lang gaat jou telefoon over het algemeen mee en heb je echt een voorkeur voor een merk?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

 1. Ik had mijn A5 2017 iets langer dan een jaar.
  Nu kwam de S9 en ik kreeg met de pré-sale bijna 200 euro terug.

  Ik vind het als blogger wel een dingetje, die telefoon.
  En voor school kan ik ook al niet meer zonder.

  1. Jeetje, € 200,– terug! Maar dan nog geld genoeg… ik blijf me toch verbazen over de prijzen van die telefoons.
   Als blogger kan je eigenlijk niet meer zonder een goede telefoon, maar ook voor het onderhouden van contacten etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge