Na de zevende uitnodiging voor een Nieuwjaars activiteit ben ik er klaar mee….
Vandaag kwam ik er niet helemaal onderuit, helaas, maar het is gewoon mijn ding niet!!
 
 
Als eerste het feit dat het een nieuw jaar is, wens je juist dan iedereen het beste?
Je gunt en wenst mensen het toe of niet, voor mij is dat niet gebonden aan de overgang naar een nieuw jaar…

Daarnaast al dat gekus en zo, wees eerlijk ook helemaal niet zo leuk!
En toch doen veel mensen het toch….

Ben dus bij één activiteit geweest, ik kwam kennelijk wat later als de overige mensen binnen heb netjes iedereen een handje gegeven en het beste gewenst, zoals het hoort.

En verder?? Verder ga ik niet naar de andere zes ‘feestjes’, ik voel me er onprettig bij en vaak heb je de meeste mensen al in een andere situatie gezien (waarbij sommige midden in de supermarkt naar je toe komen want stel je voor dat ze je geen nieuwjaarsgroet overbrengen…) of mensen weten helemaal niet meer of ze je al gezien hebben of kunnen het zich achteraf niet meer herinneren.

Dit laatste kan door diverse zaken, alcohol gebruik, te veel mensen en waarschijnlijk teveel recepties, diners, ontbijtjes en borrels rond het nieuwe jaar.

 
Je begrijpt… de uitnodigen laat ik even links liggen, sorry!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge