Een week of drie geleden kregen we een mailtje, de juffen van groep vier lieten weten dat ze op 26 juni hun verjaardagen vieren. De kinderen mogen verkleed komen, het thema is sprookjes…. Gelukkig bedachten we al enkele weken geleden wat onze dochter cadeau konden geven en was het nu alleen nog nadenken over de kleding die ze aan zou gaan doen.

Benodigdheden waxinelichthouders en onderzetters makenWe kochten een aantal weken geleden overlopende bolletjes katoen waar ik onlangs onderzetters van haakte, we pakte de lege glazen van Nutella chocolade pasta, zochten leuke washi tape bij elkaar en maakte leuke cadeautjes voor de juffen van groep vier!

Juffencadeautje juffen cadeau diy waxinelichthouder en gehaakte onderzettersJuffencadeau gehaakte onderzetters en waxine hudertje met washi tape

We kochten bij de Action cadeautasjes die we beplakt hebben van dezelfde kleuren washi tape als de setjes die we hebben gemaakt.Cadeautasjes

Vandaag is het juffen dag in groep vier, hopelijk vinden de juffen de cadeautjes van onze dochter leuk!

Wat geven jullie met dergelijke feestjes aan de leerkrachten?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge