Footway pareltjes! Mijn nieuwe espadrilles van PaezHalf april schreef ik nog dat twaalf paar schoenen heb, maar ik moet iets opbiechten geloof ik! Veterboots, loop-en wandelschoenen, tapschoenen en een Adidas schoenen waren niet voldoende, ik lijk wel een schoenentic te hebben ontwikkeld! In April kocht ik al nieuwe Adidas en een paar Puma’s maar ik had nog geen schoenen voor de zomer, mits ik altijd gympen of mijn versleten slippers aan zou doen. 

Het berichtje dat ik kreeg van Footway kwam dan ook als geroepen, ik mocht schoenen bestellen in hun internationale webshop! En toen ging het mis! Die gympen die ik zo graag wilde waren er al, die had ik immers in april gekocht. Nu kon ik gewoon was het tijd voor zomerse schoenen!

Footway is een internationale webshop voor schoenen, gevestigd in Zweden. Het bedrijf bestaat sinds 2010, voor mij was het een eerste kennismaking met deze webshop.

Drie paar zomerschoenen??

Euh, ja…  echt de laatste tijd zit er geen rem op. Nog niet zo lang geleden kocht ik in plaats van één paar gympen al twee paar en nu dus twee paar zomerschoenen en een paar slippers. Een schoenentic? Ik kan er bijna niet meer omheen, nog nooit eerder had ik zoveel paar schoenen!

Wat wel leuk was dat ik al een aantal jaren eens heel wat anders wilde aan schoenen, maar het nooit echt durfde. Waarom iets anders als gympen en slippers? Dat is toch prima? Nee dus, echt ik had het al jaren geleden anders moeten doen. Espadrilles! Ja dat is het dus geworden… en wat zijn dat fijne schoenen, net sloffen!

Toms

Om precies te zijn de Toms, model “Seasonal Classic Black Crochet”. Duidelijk een paar schoenen wat ver buiten mijn gebruikelijke comfortzone viel. Tot ik ze thuis kreeg… ze zag en ze aantrok, ze kregen direct het stempel “top”! Het zijn nette, open zomerschoenen meer dan geschikt voor kantoor en ze zitten ook nog eens lekker!

Footway pareltjes! Mijn nieuwe espadrilles van Toms Footway pareltjes! Mijn nieuwe espadrilles van Toms

Paez

Heel even zat ik in twijfel.. ga ik een net en simpel model bestellen of een beetje een ‘gek’ model? Het werd voor mij echt een compleet andere keuze als gebruikelijk! Een crème kleurig model met gekleurde vogeltjes erop, eveneens espadrilles. Deze voelen nog meer als Toms als slofjes!

Footway pareltjes! Mijn nieuwe espadrilles van Paez Footway pareltjes! Mijn nieuwe espadrilles van Paez

Ipanema

Twee jaar terug heb ik een licht roze of eigenlijk meer huidkleurige slippers gekocht, maar die zijn aan wat slijtage onderhevig inmiddels. Daarom bestelde ik ook een nieuw paar van Ipanema, met glitter bandjes! De kleur dit keer? Saai grijs, maar lekker makkelijk om te combineren. Teenslippers zoals deze zijn wat mij betreft onmisbaar voor de zomer.

Footway pareltjes! Mijn nieuwe Ipanema slippers! Footway pareltjes! Mijn nieuwe Ipanema slippers!

Bestellen bij Footway

Het bestellen werkt echt makkelijk, je kan direct beginnen met zoeken! Je kan kiezen uit dames, heren of kinderen. Gevolgd door de gewenste schoenmaat en als je wil kan je ook nog kiezen voor een type schoen, merk en kleur vervolgens kan het kijken en klikken beginnen.

Zoals het mij altijd vergaat zette ik eerst alle schoenen die ik leuk genoeg vond in het winkelwagentje. Als ik klaar ben met kijken en het selecteren ga ik naar het winkelwagentje. Eenmaal in het winkelwagentje kreeg ik de schoenen die afvielen niet zo makkelijk uit het winkelwagentje. Na even proberen blijkt dat ik dat kon doen onder de foto’s bij de omschrijving van de schoenen, daarbij moet je goed kijken of je de juiste er wel uitgooit. Dit zouden ze wat mij betreft nog wel even mogen verbeteren, echter verder heb ik niet te klagen en ben ik erg tevreden!

Met een aantal dagen werden de schoenen bezorgd en paste alle bestelde items prima, gelukkig! Online schoenen bestellen blijft toch wel een spannend ding, past het of past het niet?

Kende jij Footway al? Koop jij je schoenen wel eens online?

 

Leuk artikel Veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge