Veusteveul.nl blijft groeien, het is langzaam… maar ik ben er wel blij mee, een stijgende lijn is altijd leuk! Er komen steeds meer leuke samenwerkingen waar niet alleen ik van profiteer maar ook de lezers! Maar eerlijk is eerlijk, de laatste week van november was het wat veel, misschien wel teveel. Nu wat meer over de afgelopen maand op Veusteveul!

Vijfendertig berichten kwamen er deze maand online. Maar liefst negen berichten betrekking hebben gehad op de Sinterklaas win vierdaagse die ik kon en mocht houden. Natuurlijk is het super leuk om wat te kunnen winnen, maar met in totaal vijf winacties die afliepen en gestart werden in november is het wel wat veel! In december gaat er weer wat meer ‘echt’ geschreven worden.

In november heb ik één dag geen artikel geplaatst, op zes dagen kwamen er twee artikelen online! Meerdere artikelen online zit hem in de uitslag van de winacties.

Best gelezen artikelen van november 2016

Elke maand kijk ik terug naar de artikelen van de betreffende maand maar ook naar oude artikelen! De best gelezen artikelen die ik in november publiceerde zijn zoals geheel verwacht… de winacties.

  1. Sinterklaas win vierdaagse, dag één! ~ Winactie
  2. Sinterklaas win vierdaagse, dag twee! ~ Winactie!
  3. Sinterklaas win vierdaagse, dag drie! ~ Winactie!
  4. Sinterklaas win vierdaagse, dag vier! ~ Winactie!
  5. Hoe vaak was jij je haar? 

Gebruikte zoektermen november 2016

Zoekresultaten november '16Net als de voorgaande maanden heb ik de top zes van zoektermen genomen, in plaats van de top vijf. De reden? Mijn site wordt vooral gevonden als ze zoeken op Pickwick vragen, tea topics, pickwick vragenlijsts enzovoort. Het neemt de hele top vijf in haar greep, op nummer zes staat Veusteveul! Kennelijk hebben mensen gehoord of gelezen over veusteveul en besloten eens een kijkje te nemen op de site.

 

 

Oudere berichten gelezen in november 2016

Gelukkig wat andere berichten in dit lijstje! Bezoekers zoeken, bekijken en lezen niet alleen nieuwe berichten maar ook berichten uit het archief. De meeste komen via Google op Veusteveul terecht of ze komen bij oudere berichten terecht door het zoeken op Veusteveul zelf.

De wat ‘oudere’ artikelen die het meest worden bekeken zijn:

  1. Tea Topic – Pickwick theezakjes vragen
  2. Snack & Drink in the box ~Winactie
  3. Uiltjes traktatie
  4. Herbruikbare raamstickers feestdagen
  5. Hoax en ‘kettingbrieven’ op Facebook

Blijft bijzonder dat bepaalde artikelen gewoon vaker terug gelezen worden, ze staan dan ook in lijn met de zoekopdrachten die mensen hebben gedaan.

Wat vond jij het leukste artikel dat je voorbij hebt zien komen de afgelopen maand? Of heb je een ander bericht wat je leuk vindt?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge