Voor mijn gevoel gaat het nu wel heel snel… zaterdag over een week komt sinterklaas al aan in Wageningen! Op 12 november is het zover! Oktober is dus al weer voorbij, een mooie maand met veel leuke dingen zowel privé als op Veusteveul.nl. De bezoekers aantallen blijven groeien, langzaam lopen ze op. Het is leuk om te merken dat iets dat leuk is om te doen zo wordt ontvangen.

Net als vorige maand zijn er een aantal dagen geen berichtjes online gekomen, dit keer vijf dagen niet. Eén dag zijn er twee berichten geplaatst, dit is niet vaak zo alleen met het aflopen van een winactie!

Ondanks een aantal dagen geen artikel kwamen er zevenentwintig artikelen online, geen echte topper erbij maar gewoon een continue stroom bezoekers.

Best gelezen artikelen van oktober 2016

Elke maand kijk ik terug naar de artikelen van de betreffende maand maar ook naar oude artikelen! De best gelezen artikelen die ik in oktober publiceerde zijn:

  1. 5 jaar leven met ALS ~ Hulpvraag
  2. Hangmat of hangstoel ~ Winactie
  3. Soms begrijp ik ‘de mens’ niet…
  4. Piercings S & Tatoeages ~ #30DayBlogChallengeNL
  5. Samen uit of date nights 

Gebruikte zoektermen oktober 2016

zoekresultaten oktober 2016Net als de voorgaande maanden heb ik de top zes van zoektermen genomen, er staat namelijk wat dubbelingen op. De afgelopen maanden kwamen er veel mensen binnen op Frendz kleding (het merk van V&D), Pickwick Tea Topics en Ikea kinderstoel. Nu is Frendz even uit de top zes verdwenen en zijn de traktatie voor een 9 jarige en Brownies & downieS Wageningen zijn erin gekomen, leuk!

 

Oudere berichten gelezen in oktober 2016

Dit keer wat meer variatie, bezoekers lezen (gelukkig) niet alleen de nieuwe berichten maar vinden ook oude berichten. In veel gevallen is het via google of een zoekopdracht direct op mijn blog. Leuk om het zo te zien en ervaren dat er best nog wel wat artikelen zijn die redelijk goed bekeken worden. Er is maar één artikel dat er nog niet in stond en dat is de uiltjes traktatie!

De wat ‘oudere’ artikelen die het meest worden bekeken zijn:

  1. Tea Topic – Pickwick theezakjes vragen
  2. Uiltjes traktatie
  3. Hoax en ‘kettingbrieven’ op Facebook
  4. Kinderstoel, Stokke, Ikea of wat anders?
  5. Fenna en meer

Blijft bijzonder dat bepaalde artikelen gewoon vaker terug gelezen worden, ze staan dan ook in lijn met de zoekopdrachten die mensen hebben gedaan.

Wat vond jij het leukste artikel dat je voorbij hebt zien komen de afgelopen maand?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge