Voorheen had de onderbouw alleen een bekertje chocolademelk met een koek de laatste dag voor de kerstvakantie, dit jaar was het even anders door het continu rooster dat zijn intrede heeft gedaan (waar ik ook niet graag meer vanaf zou willen trouwens).

Dan is het in ene zover… er komt een mailtje binnen, de juf vraagt of we elke ouder een bijdrage wil leveren voor de kerstlunch in de klas van grootste dame. Uiteraard doen we daar aan mee, ik keek wat rond in de lijst en vond alleen maar kant en klaar en wat simpele dingen.

Dat kan anders, simpel maar toch anders en lekker…..

Het werd naast de komkokker in stervorm, pot pasta en jam voor ieder kind een mini kwarktaartje in de beroemde en beruchte hartenbakjes van de action.

Dochter blij, juffen blij en klasgenootjes blij!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge