Fijne Feestdagen Gelukkig Nieuwjaar veusteveulOok al is de kerst al bijna voorbij.. ik wens je alsnog Fijne Feestdagen & Gelukkig Nieuwjaar! Het is inmiddels tweede kerstdag en vandaag gaan we naar mijn ouders, zijn er cadeautjes en eten we ‘Tapas’! Gisteren? Ach dat vertel ik zo wel en dan vertel ik meteen ook wat meer over de dagen voor kerst, als we dan toch bezig zijn! het was in ieder geval weer druk maar vooral gezellig! Op naar oud & nieuw, dan krijgen we vrienden over de vloer.

Na een aantal weken ‘de marathon’ te hebben gelopen en echt zo goed als de pap op te hebben is het nu rustiger! Even geen werk, wel afspraken maar geen lastige verplichtingen.. dus toch wat meer genieten.

De dagen voor kerst

Het is vrijdag

Keek op de weekOp de één of andere manier voelde ik me wat opgejaagd, er moest zoveel en aangezien kerst op maandag en dinsdag is had ik het idee nog zeeën van tijd te hebben op donderdag. Helaas bleek daar weinig van waar te zien, dag ‘bubbel’! Donderdag prikte ik de bubbel om mij heen maar lek, want ik zag even de realiteit niet.

Vrijdag ben ik de hele dag op pad geweest, als de meiden op school zitten bestel ik kerstbrood, tank ik, ga naar de kapper, haal boodschappen in het centrum van Wageningen en haal de meiden weer op. We rijden naar de dansschool en vervolgens richting zwembad! Dit is de verkorte versie van mijn vrijdag, in de laatste keek op de week lees je meer details!

Zaterdag en zondag… het loopt nogal over in elkaar!

Ik sta wat verward op, het gevoel zegt dat het zondag is… maar dat klopt niet! Als ik wakker ben sta ik op en ga direct naar de bakker en de supermarkt. Daarna stappen we in de auto en gaan naar Arnhem! Daar waar we voor gaan, Adidas superstars voor de meiden hebben ze niet op voorraad in de Adidas store, jammer weer! We kopen weer genoeg, zowel wij als de meiden. We drinken wat en gaan half van de middag richting Ede voor een zwemwedstrijd, een lange wedstrijd… om 20.00 uur is het klaar.

Met een tussenstop thuis en bij mijn ouders gaan de man en ik naar een verjaardagsfeestje! Dat is gezellig, leuk en grappig. Bovendien goed voor mijn conditie en beweging, als ik de fitbit om zou hebben gehad was die doorgeslagen denk ik. De hele avond wordt er gedanst en ik doe mee (ja… echt)! Het feestje is gezellig en we zijn in de ochtend weer thuis, de vraag is ga ik slapen of blijf ik wakker. Ik kies voor het eerste!

Dan echt zondag

Op bezoek in Beneden Leeuwen, de schoolfamilie woont in Beneden Leeuwen… nou ja degene waar wij contact mee hebben. We gaan eerst even naar mijn schoonvader om vervolgens naar de tantes (en man van, dochter van) van Peter te gaan. Dat is wel even gezellig! De meiden vermaken zich weer heerlijk en we spreken af dat we morgen visite krijgen!

Bij thuiskomst gaat Serious Request aan, de meiden willen zien dat de Dj’s het huis uit gaan… prima het is vakantie! s’avonds pak ik de cadeautjes nog even in en verzin iets om te geven aan mijn zusje omdat haar cadeautje er nog niet is… helaas!

Eerste kerstdag

Een relax dagje! Geen gekke dingen… tenminste dat dachten we tot ik op een gegeven moment bedacht dat we naar de film zouden gaan. Het werd Ferdinand, wat een heerlijke film! s’middags krijgen we Peter zijn nichtje op visite, eten pannenkoeken en toetje van Oma Lia! Verder kijken we televisie, om precies te zijn kijken we het kerstcircus en de film BadMoms.

Tweede kerstdag

Fijne Feestdagen Gelukkig Nieuwjaar veusteveulVandaag dus! Straks gaan we hapjes klaarmaken voor de tapas die we samen met mijn ouders, grootouders en zusje gaan nuttigen. Geen warme maaltijd geen uitgebreide kookkunsten van iemand, maar allemaal hapjes, van wraps en chocobroodjes tot zalm en kaas. Als je alles door elkaar eet, dan weet ik zeker… het kan misgaan!

Behalve eten zijn er ook cadeautjes, altijd leuk! Ik ben benieuwd hoe de meiden en mijn zusje op de cadeautjes reageren. We zullen zien! Voor iedereen van de feestgangers zijn er cadeautjes.

Vanavond duik ik op de bank denk ik, misschien een filmpje of een boek… even geen laptop of wat dan ook!

Hebben jullie nog leuke, bijzondere of spannende dingen gedaan de afgelopen dagen? Of ga je vandaag iets doen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge