Project gehaakte vlaggetjes gelukt!Gehaakte vlaggetjes die ze in één van mijn boeken heeft gezien!!
Behoorlijk wat werk, maar wel super leuk! Ze zocht zelf de kleurtjes uit en mama ging aan de slag… ik ben benieuwd hoe lang ze het nog leuk vind dat we slinger ophangen met haar verjaardag.

Gehaakte vlaggetjes uit het boek Haken & KleurGehaakte vlaggetjes uit Haken & kleur

Eerlijk is eerlijk, ze zijn leuk we hebben het echt samen gedaan. Zij zocht de kleurtjes uit en koos de volgorde uit en ik haakte de vlaggetjes. Ik haakte het dubbele aantal vlaggetjes en lijn. De korte versie paste niet door de kamer en tja het moeten we echt slingers zijn hoor!
Best goed gelukt of niet dan?

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge