Al zoveel foto’s van sneeuw met kinderen en huisdieren gezien, wij kunnen natuurlijk niet achterblijven!
 
Vrijdag begin van de avond was de man des huize thuis en zijn we even met de kinderen naar buiten gegaan 🙂 het was weer helemaal leuk! de oudste die de jongste door de sneeuw wilde trekken met de slee, papa die twee meisjes mocht trekken, een meisje dat het echt koud had en eentje die wel dacht de wereld aan te kunnen zonder handschoenen (koud…..brrrr).
 
Wat ons betreft mag er nog wel wat sneeuw vallen!!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge