Mijn nieuwe samsung oplader van GMSoplader.nlKen je dat? Zit je op het werk, telefoon bijna leeg, nee!! Het overkomt me nog wel eens dat ik vergeet hem s’nachts op te laden. Dan bedenk ik me dat ik de oplader mee moet nemen, maar ook dat wordt vergeten… Tijd voor een extra oplader!

Ik geef toe, ik ben best afhankelijk van mijn telefoon. Stel dat er iets met de kinderen is en ze proberen me te bellen maar hij is leeg, tijd voor actie!

Voordat ik mijn keuze maakte ben ik eerst even gaan kijken op de site van gsmoplader.nl. Daar hebben ze de gewone originele Samsung opladers, maar ook zijn er draadloze opladers, op de site is keuze uit drie modellen.

Echter voor op kantoor is een traditionele ‘ouderwetse’ oplader wel prima!

Mijn nieuwe Samsung oplader van GSMoplader.nl

De oplader die ik mocht ontvangen kost, € 14,95 volgens mij een nette prijs voor een originele oplader van Samsung! Daarnaast een vlotte levering, lang wachten hou ik niet van!

Naast Samsung opladers verkopen ze ook opladers voor alle andere merken telefoons, headsets, kabels, sd-kaarten en (externe) batterijen!

Heb je er ook last van als je niet thuis bent en je batterij is zo goed als leeg? Of heb je altijd een oplader en/of externe batterij mee?

 

Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Mijn mobiel is altijd ‘s nachts aan het laden. Ik gebruik ‘m veel, dus de batterij is snel leeg. Ik heb er standaard 1 in m’n handtas, die meeverhuist wanneer ik een andere tas gebruik. Ook zit er standaard 1 in de luiertas. Gewoon voor het geval dat…
    Omdat we elke 2 jaar een nieuwe mobiel hebben, wordtde verzameling opladers groter. Handig! Zo zijn er op een aantal plekken in huis opladers te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge