Sinterklaas win vierdaagse op VeusteveulOpnieuw? Ja… we hebben opnieuw geloot, de reden? We hebben aan deze actie een reactie termijn hangen van 24 uur in verband met de feestdagen, helaas was er na 24 uur geen reactie. Ook vanmiddag was er geen reactie en hebben we een nieuwe verloting aangekondigd onder de mensen die gereageerd hebben op de tweede dag van de Sinterklaas win vierdaagse! Daarom nu opnieuw de uitslag van dag twee!

De eerste winactie was gewonnen door Hennie, we hebben haar blij mogen maken met een set van Disney’s Palace Pets die zij cadeau gaat doen aan haar kleindochter! Dag drie ging de prijs naar Melissa en de prijs van dag twee gaat naar….

Nog even ter herinnering… wat was er ook alweer te winnen??

Hoe tem je een draak?

Winactie Hoe tem je een draak Astrid & Stormfly_02Vanaf vandaag maak je kans op “Astrid & Stormfly (Stormvlieg)” van de animatiefilm Hoe tem je een draak! Tot voor kort kende ik dit niet, pas toen ik dit artikel in huis kreeg ben ik eens gaan kijken wat het is. Onderstaande informatie heb ik toegestuurd gekregen.

“Wat zouden de Vikings doen zonder hun draken? Samen zijn ze een onverslaanbaar team en strijden ze voor vrede in Berk! Wanneer de Vikings op hun draken rijden, wordt het ontzettend spannend. Met de functionerende gevechtsmachines en projectielen om af te vuren is actie gegarandeerd. Elke set bevat een draak, een drakenrijder en toebehoren.”

De winnaar is…

Dag twee doen we opnieuw… de nieuwe winnaar is … Gefeliciteerd… Michael! #winactie #winvierdaagse #sinterklaas #sint

Een video die is geplaatst door Nathalie (@veusteveul) op


Mocht ik binnen 24 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen! Zoals je wellicht opvalt is ook de reactie tijd ingekort van 72 naar 24 uur, dit heeft te maken met het feit dat we het op tijd (voor sinterklaas) bij de winnaar willen hebben.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge