Dan ben je aan het opruimen en kom je iets tegen wat nog niet af is… maar wel bijna!
 
Ooit, ik denk een jaar of twee geleden kocht ik een boerderij stofje voor onze jongste dochter ik was alvast een tuniek aan het maken voor haar toen ze het zag en me duidelijk maakte dat het niet leuk was… okay ik heb het weggelegd en er niet meer naar gekeken.

Afgelopen week was ik een kastje aan het opruimen met een aantal ‘lopende’ projecten en kapotte kledingstukken, waaronder het tuniekje, te klein voor mijn meiden…. maar het stofje en tuniekje te leuk om weg te gooien, ik heb besloten het binnenkort af te maken en weg te geven, het is te leuk om zomaar weg te gooien.

Ergens baal ik ervan dat ik het destijds niet heb afgemaakt, wie weet had ze het toch wel aangetrokken en leuk gevonden, maar helaas het is onomkeerbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge