Oeps, het was de afgelopen maanden… zeg maar rustig het afgelopen half jaar iets te druk en te veel! Het huishouden heeft er wat onder geleden laten we maar zeggen…. 🙁
 
Eerst in de zomer geholpen met een groot opknapproject en verhuizing, toen alles weer op poten zetten voor het vrijwilligers werk. Ondertussen op het werk een implementatie/test/acceptatie project ten behoeve van een nieuw softwarepakket waar iets meer uren in zijn gaan zitten als dat ik verwachte (dus (te) veel gewerkt).

Ondertussen met onze oudste dochter veel bezig geweest met allerlei zaken rondom haar welzijn, het blijkt soms toch wel lastig te combineren maar we zijn door gegaan.

Helaas dus ten koste van het huishouden, maar dat hebben we gedeeltelijk goed gemaakt tijdens de kerstvakantie (of eigenlijk de dagen tussen kerst en nieuwjaar) de slaapkamers flink onder handen genomen, de woonkamer nu nog een kast, keuken en douche maar hé we kunnen niet alles tegelijk.

Inmiddels is het gewone leven ook weer begonnen, met nog altijd drukte op het werk, een nooit stil kunnen zittende persoon hier, de zorgen voor dochter, het draaiende houden van het gezin en vrijwilligerswerk!

Het komt goed, het begint ergens op te lijken maare….. we zijn er nog niet!

Op naar het volgende project!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge