Tag, vragenlijstjesOud en Nieuw is in zicht, al een aantal weken heb ik zitten denken hoe ik het jaar zou afsluiten op mijn blog. Ik wil geen uitgebreid foto overzicht of een herhaling van alles dat al gezegd en geschreven is. De afgelopen dagen schreef ik wat vragen op om te beantwoorden!

Met het bedenken van de vragen ontstond een hele lange lijst, als snel besloot ik dat te beperken naar twaalf vragen. Dat werd strepen, ik had er werkelijk veel te veel bedacht!

Met het maken van de lijst ontstond een Oud & Nieuw tag, een vragenlijst die niet belachelijk lang is, maar wat wel wat puntjes aanstipt over het afgelopen jaar. Een algemeen gedeelte en een aantal blog gerelateerde vragen waar gewoon een antwoord kan worden gegeven, met of zonder linkjes naar betreffende blog post.

Algemeen – Oud en Nieuw tag

Wat was het hoogtepunt van 2015?
Qua hoogtepunten was het een redelijk slap jaar, maar de mededeling dat we naar Parijs gaan met ons gezin was wel een behoorlijk hoogtepunt!

Was er ook een dieptepunt of grote teleurstelling in 2015?
Dan kom ik toch op de huidige situatie, na ruim acht jaar nog altijd geen diagnose voor onze dochter. 

Wanneer en waarom heb je het hardst gelachen in 2015?
Tijdens het verjaardagsfeestje van de de man in huis, ik plaste bijna in mijn broek van het lachen… en waar ging het om? Rare uitspraken of gekke gebeurtenissen!

Wat was de lekkerste of beste ontdekking die je in 2015 hebt gedaan?
Absoluut Tony Chocolonely, bij voorkeur caramel/zeezout.

Zijn er dingen die je anders had willen doen het afgelopen jaar?
Afgelopen jaar heb ik erg veel tijd in mijn werk gestopt en daar eigenlijk weinig positiefs aan overgehouden, dat zou ik dus niet nog eens in deze mate doen.

Wat was het meest bijzondere moment dit jaar?
Het zien en ervaren hoe flexibel kinderen zijn, hoeveel levenslust en doorzettingsvermogen ze hebben. Gezond of blijvend ziek, onvoorstelbaar!

Welk liedje is voor jou hét nummer van 2015?
Er is maar één liedje die zo mooi past dit jaar… Mooi van Marco Borsato.

Wat hoop je dat 2016 je gaat brengen?
Vooral duidelijkheid, een diagnose voor onze oudste verwachten we niet eens meer. Maar we hopen wel dat er iets is wat de kwaliteit van leven kan verbeteren zodat het leven weer wat leuker zal zijn voor haar maar ook voor ons.

Blog – Oud en Nieuw tag

Wat is het leukste dat je hebt mogen ervaren of meemaken door je blog?
Eigenlijk zijn er veel leuke dingen! Mensen die je herkennen, nieuwe mensen mogen ontmoeten, veel nieuwe dingen geleerd, spontane gesprekken en een rustig groeiend aantal bezoekers. 

Is er iets geks of raars gebeurd door dat je blogt?
Mensen die ons zomaar aanspreken en hele verhalen tegen je vertellen, dat blijft toch bijzonder.

Welke vijf blogposts zijn het afgelopen jaar het meeste bezocht?
Het was even zoeken… bezoekersaantallen op mijn oude plekje en nieuwe naast elkaar gelegd, maar ik ben er uit!
1. Boos, verdrietig en teleurgesteld? Het is niet normaal….
2. Afvallen… het gaat rustig
3. Tweeling? Nee…
4
Gezonde traktatie (toen bijna) 5 jarige!

5. Ships… o, nee vandaag is de schoolfotograaf er!!

Wat is je doel voor het komende jaar met je blog?
Mijn doel, eigenlijk heb ik niet echt een doel… ik blog al jaren omdat ik het leuk vind en dat is het belangrijkste! Natuurlijk is een groeiend aantal bezoekers leuk, als je schrijft en er komen geen lezers is ook jammer. Ik wil om de dag blijven schrijven, hopelijk hou ik voldoende inspiratie!

Heb je zin om deze Oud en Nieuw tag te beantwoorden? Het kan en mag! Neem gerust over of zet je antwoorden hieronder!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

7 comments

  1. Oh die tony chocolade ben ik ook helemaal weg van en dan ook met name de karamel zeezout. Wat verdrietig om te lezen dat er na acht jaar nog geen diagnose is voor je dochter. Hopelijk komt er snel meer duidelijkheid voor jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge