Outside-Wishes.nlShoppen is leuk, zowel in de winkelstraat als online. De laatste tijd gaat mijn voorkeur vooral uit naar online shoppen! Er stond al een poosje een nieuwe paraplu op mijn wensenlijstje en ik wilde graag een nieuw voederhuisje voor de vogeltjes deze winter. Beide en meer heb ik gevonden op Outside-wishes! Een hele leuke en betaalbare webshop met een breed assortiment. 

Wensenlijstje…

Geen wensenlijst zoals mijn bucketlist maar gewoon wat dingen die we nog ‘nodig’ hebben of graag wilde hebben. Van die dingen die niet noodzakelijk zijn maar praktische dingen die ook nog leuk en mooi zijn. Uiteindelijk vond ik de producten van Esschert Design, er is maar weinig in hun collectie dat ik echt niet mooi vind!

Als blogger kreeg ik de beschikking over een shop tegoed van Outside-wishes.nl. Het shoptegoed maakt online shoppen uiteraard nog wat leuker! Ik besloot te kijken naar producten van mijn wensenlijstje en vond een aantal producten die we nog graag wilde hebben.

Voor de vogels!

Outside-Wishes.nlDit voorjaar sneuvelde ons vogelhuisje waar we voer in hadden voor de vogeltjes, het huisje was op. Deze was van hout en was door de jaren heen wat gaan rotten en verre van fris! Ik wilde geen hout meer, op de eerste plaats is het wat lastiger schoon te maken en ik wilde een wat duurzamere variant zodat het langer mee zal gaan.

De man in huis had het over een vogel(voeder)huisje van kunststof, het idee vond ik raar.. maar waarom niet? Duurzaam, degelijk en goed schoon te maken! We zochten een doorzichtig huis voor vogelvoer uit van Esschert Design dat we op het raam kunnen vastplakken. Nu kunnen we dus vanuit huis de vogels zien eten, helaas nog geen ‘actie’ foto kunnen maken.

Superleuke paraplu

Outside-Wishes.nlEcht maanden ben ik mijn boerenbont paraplu kwijt geweest en ontstond de wens voor een nieuwe paraplu. Aangezien ik dagelijks met de kinderen van en naar school wandel en daarna door ga naar mijn werk is het geen overbodige luxe! Maar ik wilde een leuke plu, niet zo’n dertien in het dozijn ding… niet zo eentje waar je er tijdens een wandeling tien van ziet.

De keuze was lastig, er zijn teveel leuke en gekke paraplu’s. Neem de roze flamingo paraplu met roesjes of de paraplu met een bloem ook erg leuk. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en is het een transparante paraplu met bladeren geworden!

Je raadt het vast al… ik bestelde deze paraplu en de man in huis vond mijn oude boerenbont variant weer terug. Nu dus twee leuke plu’s tot mijn beschikking, kan ik kiezen!

Shoppers!

Outside-Wishes.nlGeen noodzaak gezien de grote voorraad hier! Maar het is toch leuker om een mooie en vrolijke shopper mee te nemen als de tassen van de gemiddelde supermarkt of winkelketen. De meisjes mochten kiezen maar kwamen er niet uit, beide maakte ze een andere keuze. We bestelde om verdere discussie te voorkomen twee shoppers!

Ze zijn echt leuk! Het hengsel van de tas is namelijk de nek van het dier. We bestelde de shopper met giraf en ééntje met een flamingo erop.

 

Winactie

We mogen van Outside-Wishes.nl een shoptegoed van
€ 15,– weggeven! Leuk of niet? Je kan met dit shoptegoed zelf gaan shoppen bij deze leuke webwinkel en een keuze maken uit de vele producten die zij aanbieden. Om kans te maken op dit shoptegoed kan je het beste even rondkijken in de webshop en onderstaande vraag beantwoorden!

Hoe maak je kans op het shoptegoed?

Echt veel is er niet voor nodig om mee te doen, hier komen de voorwaarden om deel te nemen.

  • Laat in een reactie onder dit artikel, op Veusteveul.nl weten welk product van Outside-Wishes.nl jij uit zou kiezen en of je het zelf zou houden of aan wie je het cadeau zou doen.
  • Like de Facebookpagina van Veusteveul, volg ons op instagram of twitter!
  • Het zou leuk zijn als je deze actie deelt, het is echter geen verplichting!

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 16 december 2016, 18.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

16 comments

  1. Wat een leuk artikel over een geweldig leuke website. Ben eerst eens een tijdje zoet geweest om alle dingen te bekijken 😉 Die kweeksetjes in mok vind ik echt geweldig! En de paraplu’s zijn ook fantastisch… Kan gewoon geen keuze maken 🙂

  2. Ik zou voor de Acryl combi raamsilo – Huis (Esschert Design) gaan maar niet voor mezelf (ik heb katten zou een beetje gemeen zijn) maar voor mijn ouders. ZIjn intussen gepensioneerd en kunnen dan lekker genieten van een kop koffie en de vogels die aan het knabbelen zijn aan het raam.

  3. Zo, wat een boel leuke items in deze webshop! Bedankt voor de tip! 🙂
    Wij hebben onze ogen laten vallen op de giraffe shopper (geweldig!!!), de bento lunchbox met het schattige vosje, en het snackboxje met hetzelfde schattige vosje 😀 (Vosjes zijn leuk!!!)
    (Facebook heb ik niet, maar ik zou toch heel graag een klein kansje wagen!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge