Over Veusteveul

Veusteveul.nl is ontstaan door mijn (Nathalie) passie voor schrijven en het delen van ervaringen. De artikelen die ik schrijf gaan over opvoeding & kinderen, lifestyle, gezondheid, producten, creatieve uitspattingen maar ook over zaken waar ik een mening over heb of mijn gedachten over laat gaan.

Waarom Veusteveul?

Met enige regelmaat krijg ik de vraag, waarom Veusteveul? Hoe kom je eraan? Wat bedoel je ermee?

Als geboren en getogen Wageningse die altijd bezig is met van alles en nog wat heb ik gekozen voor een naam met een Wagenings tintje. Veusteveul is Wagenings dialect voor veel te veel, passend bij mij en alles wat ik doe en leuk vind.

Statistieken 

Sinds begin 2017 heb ik de statistieken van mijn site losgelaten, de statistieken werden een drijfveer in plaats van bijzaak en informatief. Daarnaast heb ik gemerkt dat de getallen niet zoveel zeggen als bezoekers alleen even langskomen voor bijvoorbeeld een winactie. De bezoekers aantallen schieten dan omhoog, maar zijn niet gebaseerd op de lezer die echt geïnteresseerd is.

De bezoekers aantallen variëren tussen de 1.500 en 4.500 unieke bezoekers per maand. Uiteraard worden de cijfers nog netjes bijgehouden door Google Analytics, mocht u meer willen weten kan ik dat altijd even voor u bekijken en het u laten weten.

DA & PA

Tegenwoordig is er veel vraag naar de DA en PA van sites. Omdat ook Veusteveul er regelmatig vragen over ontvangt heb ik besloten deze op te nemen op deze pagina (nagekeken op https://moz.com).

Domain Authority: 27
Page Authority: 33

Volgers op Social Media

De meeste volgers weten het wel, ik heb als blogger een grote voorliefde ontwikkeld voor Instagram en dat is te merken in het aantal volgers!

Instagram: 1950+ volgers
Twitter
: 425+ volgers
Facebook: 370+ volgers
Pinterest: 75+ volgers (10k+ views per maand)