Ja, ja…. wat doe je voor een werk?
Nou ik ben administrateur? Ow leuk, klinkt het enigszins vertwijfeld.
 
Vervolgens vragen ze vaak waar ik werk, na mijn antwoord hoor ik vaak ‘Joh, je bent ambtenaar dan heb je vast een relaxte baan’. Nou dan ben ik al klaar met het gesprek, zo’n stom vooroordeel.
Het werk is even veel en even druk als in het bedrijfsleven, natuurlijk zijn er net als in elke andere organisatie drukke en minder drukke tijden. Maar hé het is en blijft werk, waar je ook zit of wat je ook doet. Maar een relaxte en rustige baan? Nee…. niet echt!
Uit spot heb ik bovenstaande foto gemaakt!
 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge