Het is vakantie… wat doe je dan?
Inderdaad, we pakken een filmpje!!
 
 
 De meisjes mochten kiezen naar welke film we zouden gaan…
Maar wat is dat lastig als je vier en zeven jaar bent, wat is nu echt leuk?
De jongste: Mam, ik wil echt naar Tinkerbell! Ja schat, maar die draait al niet meer in de bioscoop. Andere dochter: Mam, dan Wiplala? Nee die wil ik niet roept de jongste… Prima, gaan we hier nog uitkomen????
Mam, dan Annie (en dan uitgesproken op de manier van “Annie, hou jij mijn tassie effe vast”), waarop de jongste dan roept, nee mam, daar hou ik echt niet van!
Tja… dan maar op naar de site van Cinemec Ede en ja hoor… we zijn er uit gekomen, het is Paddington geworden.
 
 
Het Peruaanse knuffelbeertje Paddington reist af naar London, maar merkt dat het stadsleven eigenlijk niks voor hem is. Als hij de familie Brown ontmoet, verblijft hij bij hen en klikt het meteen. Paddington trekt echter veel aandacht, waaronder die van een dierenopzetter die hem nauw in de gaten houdt. Daarnaast gebeuren er allemaal spannende dingen, hij maakt kennis met een bad, kleding en allerlei ‘menselijke’ zaken.
Zo nu en dan spannend en volgens de dames, best even soms verdrietig….
Maar al met al was de conclusie Spannend en leuk!!!
 
Het leukste, Paddington maakt met twee tandenborstels zijn oren schoon, hij geniet daar zichtbaar van. De volgende ochtend poetst Mr. Brown zijn tanden… juist met diezelfde tandenborstel!
De meiden gierden het uit!
 
 
 
De volgende film met de kids zal waarschijnlijk worden:
 
 
Voorwaarde is wel dat oma mee gaat, want zoals de oudste zegt: Oma moet hier echt soms hard om lachen… nou oma dat je het even weet 😉

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge