Het is en blijft een mooi concept, Park van Sint in Ouwehand Rhenen. In de weekenden vanaf de aankomst van sinterklaas is het een groot pietenfestijn in Rhenen, overal zijn pieten en er is veel te doen! Kijk met ons mee!

Pietenband

Bij binnenkomt al een hele pietenband! Ontmoet Sinterklaas en zijn Pieten, ga op de foto met Amerigo en doe de Pietentraining. Je kan je eigen kruidnootjes bakken in de Pepernotenfabriek en je kan naar de Pietenparty. Misschien wel het leukste, volgens onze meiden dan… de Sinterklaasshow met Bamboo Bill!

We waren er om 10.00 uur en besloten tegen de gebruikelijke ri

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Comments are closed.