PAW Patrol Patroller - vrachtwagenPAW Patrol, een leuke animatie serie op Nickelodeon waarvan een superleuke serie speelgoed is gemaakt! Onze zes jarige dochter is er helemaal gek van en is inmiddels de trotse bezitter van een aantal leuke artikelen uit de serie. Op dit moment spaart ze nog even verder voor Pup Everest en het sneeuwvoertuig, een pup die af en toe voorkomt in de serie! Sinds kerst heeft ze de patroller, super leuk!

PAW Patrol

Ken je Paw Patrol? Het kan bijna niet anders of je kent het wel, mocht het niet het geval zijn wordt het tijd dat je eens naar tv zender Nickelodeon gaat om een aflevering te kijken.

Paw Patrol is een animatie serie waarin zes heldhaftige pups samen met hun baas Ryder problemen oplossen. De slogan die vaak te horen is in de serie maar ook hier in huis, is “Geen klus te groot, geen pup te klein!” De zes pups, Rubble, Chase, Rockey, Zuma, Sky en Marshall vormen een reddingsteam samen met whizzkid Ryder lossen ze alle problemen op.

Onze jongste dochter is afgelopen zomer zes geworden, maar is nog altijd helemaal gek van Paw Patrol! Hele afleveringen worden nagespeeld en geluiden worden nagedaan.

PAW Patrol Speelgoed

Van deze televisieserie heeft is er een hele productlijn aan speelgoedartikelen uitgebracht, er zijn verschillende speelsets verkrijgbaar. Er zijn speelsets met enkel de pups, sets met de pups en hun voertuigen, losse figuren en speelsets zoals het hoofdkwartier, air patroller en de patroller.

PAW Patrol Hoofdkwartier

Iedereen komt bij elkaar in het hoofdkwartier, het is het centrale punt in Avonturenbaai. Het hoofdkwartier, door onze dochter de uitkijktoren genoemd komt in iedere aflevering voor.

Het hoofdkwartier heeft herkenbare licht en geluidseffecten en wordt geleverd met pup Chase en zijn politiewagen.

PAW Patrol Patroller

De Patroller is een vrachtwagen die getransformeerd kan worden naar een mobiel hoofdkwartier. De vrachtwagen kan open geklapt worden en zo kan er goed en makkelijk mee gespeeld worden.

De patroller wordt geleverd met Ryder en zijn voertuig, de overige figuren zitten daar niet bij. Echter de patroller bied wel de ruimte om er meer voertuigen in te kunnen zetten. Volgens de informatie kunnen er zes rescue racers in of drie basic voertuigen.

Wat ons opgevallen is, is dat de vrachtwagen stevig is en best wat kan hebben! Onze dochter heeft de patroller met kerst gekregen en nog altijd heel, dat wil wel wat zeggen!

Meer PAW Patrol

Naast het hoofdkwartier en de patroller zijn er nog meer speelsets van PAW Patrol te koop. Er is ook nog een air patroller, de pups en Ryder zijn in sets te koop en los. Er zijn verschillende soorten voertuigen beschikbaar, kijk daar goed naar als je het wil aanschaffen!

Behalve de speelsets en figuren zijn er onder andere ook knutselspullen, tassen, kleding, puzzels en knuffels te koop van PAW Patrol.

Winactie!

Die super mooie, grote vrachtwagen… de PAW Patrol Patroller met Ryder kan je winnen op Veusteveul!

De reden? Wij kregen via twee wegen deze Patroller tot onze beschikking, in overleg hebben we afgesproken dat we er ééntje mogen weggeven aangezien we er geen twee nodig hebben in huis!

Mocht je niet kunnen wachten en de Patroller of iets anders van PAW Patrol nu al willen hebben, het is te koop bij Het speelgoed van Paw Patrol is onder andere te koop bij Bol.com.

Hoe doe je mee?

  • Laat een reactie achter onder dit artikel op Veusteveul.nl weten dat je mee wil doen en wie je er blij mee gaat maken!
  • Like onze facebookpagina en deel deze Paw Patrol winactie!
  • Volg ons op instagram

Deze winactie loopt tot en met zondag 22 januari 2017, 12.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk persoonlijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.