Elk jaar probeer ik het weer… geen pepernoten in huis voor Sinterklaas met de boot in Wageningen is aangekomen. Maar ook dit jaar is het weer mislukt?? Waarom lukt me dat nu niet? Zo moeilijk is het toch niet zou je zeggen, gewoon niet kopen die handel!
Tja en dan is mijn neefje jarig, dochterlief wil hem perse pepernootjes, eigenlijk kruidnootjes geven. Okay vooruit, vervolgens zegt er een zacht stemmetje op haar allerliefst, slijmerig of hoe je het ook wil noemen.. ‘maar, mama ik wil ook die lekkere pepernootjes’, tja okay toe maar.

En daar ga je weer, dag principe, dag hoop dat die dingen niet voor 12 november dit jaar het huis in komen. Het is wéér mislukt, volgend jaar weer een nieuwe kans!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge