Names4ever - mama-sieraad_01Sieraden van Names4ever zijn erg mooi en persoonlijk, het perfecte sieraad voor moeders als je het mij vraagt! Er is ontzettend veel keuze en je kan zelf bepalen wat je in je sieraad laat graveren. Een mooier en persoonlijker cadeautje kan ik niet bedenken! Zelf zou ik ongetwijfeld een sieraad uitzoeken uit de serie mama sieraden.

Een persoonlijk sieraad

De sieraden zijn van echt zilver of goud en worden geleverd in een mooie cadeauverpakking. Niet alleen leuk om jezelf cadeau te doen, maar ook om cadeau te geven aan je zus, vriendin of kennis die net moeder of misschien wel oma is geworden!

Naast dat er een mooi en uitgebreid assortiment is gaat het bestellen snel en de verzending duurt slecht enkele dagen. Je hoeft dus geen weken op je persoonlijke sieraad te wachten.

Mama sieraden

Als moeder kom ik al snel terecht bij de mama sieraden van Names4ever, op de eerste plaats was ik onder de indruk van het aanbod, maar ook van de mogelijkheden die er zijn.

Neem het zilveren mama sieraad met voetjes en geboortesteen, een mooi afgewerkt mama-sieraad. Naast dat je de naam en de geboortedatum van de kinderen kan laten graveren kan je ook aangeven wat de geboorte maanden zijn Names4ever - mama-sieraad - zilveren-hanger-moeder-en-dochterzodat de juiste geboortesteen er in wordt gezet.

Een andere manier van de naam van je dochter in een sieraad vindt je op de zilveren moeder en dochter hanger. Een erg mooie zilveren hanger met moeder en dochter, in de hanger worden herhaaldelijk de namen van moeder en dochter gegraveerd.

Als je liever handjes als voetjes op je hangertje hebt is de zilveren hanger met handjes, in deze hanger kan je de naam en geboortedatum van je kindje laten graveren en is 20mm groot.

Over Names4ever

Names4ever is een jonge onderneming met de nodige ervaring in het juweliersvak. Al jaren zijn ze actief in hun winkels, groothandel en het atelier, sinds 2007 is Name4ever uitgegroeid tot de grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. Ze leveren aan veel consumenten en bedrijven in binnen-en buitenland.

Voor het maken van de naamsieraden gebruiken ze de laatste technieken en de best opgeleide vakmensen. In het atelier worden de naamsieraden zo perfect mogelijk afgewerkt, de perfecte afwerking wordt nog altijd met de hand gedaan.

Winactie

We mogen in samenwerking met Names4ever € 50,– shoptegoed weggeven zodat je zelf het leukste, mooiste of het meest bijzondere sieraad kan bestellen op de site van Names4ever.

Hoe maak je kans op het shoptegoed?

Veel is er niet nodig om mee te doen, hier komen de voorwaarden:

 • Laat in een reactie onder dit artikel, op Veusteveul.nl weten welk sieraad jij zou gaan bestellen als je wint.
 • Like de Facebookpagina van Veusteveul, en volg ons op instagram of twitter!
 • Het zou leuk zijn als je deze actie deelt, het is echter geen verplichting!

Deze winactie loopt tot en met zondag 23 april 2017, 20.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

30 comments

 1. Ooooh, ik doe zo graag mee! Ik wil namelijk de ketting met alleen de naam van mijn zoon vervangen door eentje waar ook de naam van mijn dochter op staat. Ik heb alleen geen Facebook, maar ik volg je blog wel al een tijdje. Ik hoop dat ik toch mee mag loten

 2. Wauw wat een mooie sieraden! Ik begrijp de warmte en liefde die je daarbij voelt. Aangezien ik van bedels hou zou ik gaan voor een bedelarmband en er gelijk een paar bedels bij bestellen met naam… of toch de naamgeving? Moeilijk! Dat wordt weer flink sparen zodat ik weer wat moois kan kopen 🙂

 3. Ik doe heel graag mee!

  Mijn keuzes:
  * Zilveren charm zodiac Waterman (€ 20,95)
  * Armband facet geslepen rozenkwarts (€ 12,95)
  * Armband facet geslepen amethist (€ 12,95)

 4. Wat zijn er veel mooie sierraden! Ik zou voor een familie sierraad gaan. Met mijn man, zoontje en onze kleine die in augustus verwacht word er op.

 5. Wat mooi, bijzonder en speciaal is dit! Ik doe graag mee en zou kiezen voor de Geboorte steen in zilveren hanger en de Zilveren kinderarmband met naam zwart.
  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge