Photobuchet en de problemen op mijn blog... wat een ellende!!Ja, ja ik weet het… waarom heb ik dat gedaan? Ik dacht gewoon handig te zijn, al sinds 2004 host in mijn foto’s. Op Photobucket en zet ze via hen op mijn site. Helaas zijn ze daar onlangs mee gestopt en in alle drukte heb ik daar helemaal niets van meegekregen de afgelopen tijd! Het resultaat? Eén foto over heel mijn blog die er gewoon niet hoort, maar waar ik dus hard mee bezig ben om het op te lossen.

En die oplossing is alle foto’s uploaden op mijn eigen site… een duurder abonnement is goedkoper als een Photobucket abonnement met de functie erin waarbij je wel kan en mag linken, photobucket vraagt daar namelijk maar liefst $ 400,– voor! Hoe bizar!

Ik snap dat ze er geld aan moeten verdienen, maar het staat al helemaal vol met reclame… dus daar zijn inkomsten, dat ik ervoor moet zou moeten betalen snap ik ook, maar zoveel? Nee, dan laat het maar!

Best naïef

Ja, klopt… ik was kennelijk best naïef om te geloven dat het laag in kosten zou blijven. Toch heb ik er meer als 10 jaar gebruik van kunnen maken, deels betaald, deels kosteloos. Dus ik mag eigenlijk niet zeuren, toch baal ik behoorlijk omdat er heel wat uurtjes in gaan zitten. Dat is dan mijn straf….

Wat nu?

Photobucket , externe host blog problemenDe kosten vindt ik echt te hoog, dat kan ik gewoon niet opbrengen. Dus kies ik ervoor om het via mijn eigen site te uploaden en dan zal ik vermoedelijk tzt een upgrade doen van mijn pakket. Maar dat is prima en is niet anders, het grote nadeel? Ik moet zo’n 800 berichten doorlopen, foto’s opzoeken, uploaden en toevoegen.

Op Veusteveul.nl zal je de komende tijd nog regelmatig zo’n fijne snelheidsmeter vinden van Photobucket, ik doe mijn best maar ik wil avonden achter elkaar achter de laptop zitten, dus het zal stukje bij beetje weer bijgewerkt worden! Alvast mijn excuus voor dit probleem!

Maak jij gebruik van een externe host voor je foto’s? Zo ja, moet je ook aan het werk om alles te herstellen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge