Pipo de Clown, Pipo en de Piratenprinses Sapperdeflap! Wie kent het niet? Juist! Van Pipo de Clown, begin april zijn de repetities begonnen van de nieuwe Van Hoorne productie ‘Pipo en de Piratenprinses’! Sinds begin deze maand is de voorstelling te zien in de Nederlandse theaters. Deze vrolijke familiemusical is nog te zien tot 3 juni 2018 en na een korte zomerstop kan er vanaf oktober tot en met december 2018 nog genoten worden van deze, naar zeggen leuke musical! En komende zondag gaan mijn dochters en ik zelf bekijken of het de moeite waard is!

Pipo op televisie en in het theater!

Naast de succesvolle tv-serie ‘De nieuwe avonturen van Pipo’ bij RTL Telekids is Pipo de Clown is er sindskort dus ook  een vrolijke familievoorstelling in het theater te bekijken. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist Pipo de wereld af in zijn wiebelende Pipowagen, op zoek naar de prachtigste plekjes voor hun muzikale circusvoorstelling.

Maar de Dikke Deur zit het gezelschap continu op de hielen en wil Pipo terug in zijn circus. In ‘Pipo en de Piratenprinses’ bedenkt hij weer een sluw plannetje. Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?

Pipo de Clown, Pipo en de PiratenprinsesDe volledige cast van de tv-serie zal te zien zijn in het theater, Mitch Blaauw als Pipo de Clown, Liset Vrugteveen als Mammaloe, Joris Gootjes als Klukkluk en Simon Zwiers als de Dikke Deur. Nu missen we in de castlijst van deze musical nog een naam… namelijk de Piratenprinses. Daar staat helemaal niets van in het persbericht of op de site… maar wij weten het! Sanne De Velde Harsenhorst speelt de Piratenprinses!

Op naar het theater

Aankomende zondag mogen we naar deze voorstelling, ik ga samen met de meiden… en we zijn super benieuwd! Er wordt gesproken over een theaterspektakel, dus het beloofd wat! Ben je ook benieuwd? Hou Instagram komende zondag, op Moederdag in de gaten, wij gaan wat foto’s en misschien wel filmpjes plaatsen!

Meer weten?

Wil je meer weten of wil je ook naar de voorstelling? Neem een kijkje op de site van ‘Pipo en de Piratenprinses‘!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge