Direct zal ik toegeven, ik heb er veel te lang over gedaan! Eind vorig jaar nam ik deze bestelling aan maar pas vorige maand was deze af. Ik kwam niet uit, was in eens steken kwijt, ging scheef… het leek gewoon niet te willen lukken. Heb tot drie keer toe het uitgehaald omdat het naar mijn idee niet netjes genoeg was! 

Poncho gehaakt van Drops Fabel Print

Eind vorig jaar kreeg ik de bolletjes wol voor een EchtStudio omslagdoek en een poncho van halve stokjes. Alle bolletjes waren Drops Fabel Print die ik verwerkte met enkel halve stokjes! Het was een hele klus al met al maar het is gelukt en nu is de gehele bestelling, plus een extra gehaakte dubbele colsjaal af.

Poncho gehaakt van Drops Fabel Print

Op dit moment ben ik nog met één bestelling bezig, daarbij is het nadeel… ik ben voor het eerst mouwen aan het haken en de kleuren zijn donkerblauw en zwart. Het haakt s’avonds erg lastig, ik kan het dan niet goed genoeg zien dus ben beperkt door de uurtjes dat het licht is.

En daarna… neem ik voorlopig geen bestellingen meer aan, eerst voor mezelf aan de slag met een poncho en wil ook nog kleding maken voor de meiden met de naaimachine.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge