Al jaren heb ik een postzegel abonnement, elk jaar valt er dus weer een behoorlijke envelop vol. Echter de laatste twee of eigenlijk wel drie jaar komen ze gewoon echt niet meer op! Veel gaat via mail, whatsapp, bellen of via Facebook, echt een kaartje sturen doe ik maar weinig. Soms, heel soms gebruik ik een postzegel.  

Wie herkent het niet? De enigste post die we nog krijgen zijn de brieven van het ziekenhuis, belastingpapieren en bankzaken. De laatste is trouwens ook steeds minder aan het worden!

Nog altijd krijgen we met onze verjaardag wel minimaal één kaartje, van één van mijn tantes in ieder geval en soms wat meer omdat zowel de jongste als ik in de vakantie tijd jarig zijn. Ook met sinterklaas krijgen de meisjes kaartjes van Sint en zijn zwarte Pieten. Daarnaast natuurlijk ook eind van het jaar kerstkaartjes, maar eerlijk is eerlijk we sturen lang niet meer zoveel kerstkaarten als tot een jaar of vijf geleden.

Nu heb je voor de feestdagen natuurlijk kerstzegels, wij gebruiken tegenwoordig altijd gewone omdat die er nog liggen. Wanneer sturen wij eigenlijk nog iets op? Als we inschrijvingen moeten wijzigen bij de kamer van koophandel voor Speelgoedbank Wageningen, met een bijzondere gebeurtenis en we er niet heen gaan, met kerst of als er een pakketje of cadeautje op wordt gestuurd. Verder eigenlijk niet en stiekem vindt ik dat best jammer, want zeg nu zelf… leuke post krijgen is best leuk!

Daarom heb ik me voorgenomen vaker wat op te gaan sturen, soms een kaartje, soms een cadeautje of misschien wel gewoon die in of uitschrijving die tegenwoordig ook digitaal kan. De meiden tekenen en knutselen heel wat af, meestal geven we de gemaakte spulletjes aan mensen, maar ook die zouden we natuurlijk eens op kunnen sturen in plaats van te laten liggen tot we diegene weer eens zien.

Kortom… we gaan weer eens post versturen! Doe je mee??
Heb je iemand die wel een leuke kaartje van ons zou mogen ontvangen of echt blij wordt van een kaartje, laat het me weten via een berichtje hier onder of via nwakker@gmail.com.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge