Pipo en de Piratenprinses, van Hoorne Entertainment“Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen…” en toen was het prachtige stuk Pipo en de Piratenprinses al weer voorbij! We hebben genoten van Pipo, zijn vrouw Mammaloe, Klukkluk, de Dikke Deur en de Piratenprinses. Op uitnodiging van Van Hoorne Entertainment zijn de meiden en ik gisteren naar Leiden gegaan en hebben we in de Leidse Schouwburg genoten van hun nieuwste productie. 

Première Pipo en de Piratenprinses

We keken er al een poosje naar uit, de musical van Pipo de Clown bezoeken, waarom? Gewoon omdat Pipo leuk is! Ik bedoel… zeg nu zelf? Wie kent het niet? Vroeger, toen ik jong was keken we Pipo, het maar nu is het opnieuw te zien op televisie, in een vernieuwde en frisse serie.

Het plan was om deze musical te gaan bezoeken ergens rond de zomervakantie. Toen er een uitnodiging voor de première binnen kwam was wel heel bijzonder en super leuk!

We bezochten niet alleen de show, maar we maakte ook kennis met Nononono die ons opwachtte bij de Schouwburg en we aten taart… uiteraard! De schouwburg was prachtig versierd, de kinderen konden zich laten schminken, we konden wat drinken en daarna gingen we de prachtige en karakteristieke theaterzaal in voor de voorstelling.

Het verhaal in deze show

In het kort… en niet teveel details, want als je het allemaal wil weten kan je beter deze show gaan bekijken!

Zoals gewoonlijk wil de Dikke Deur Pipo en zijn gevolg terug krijgen bij zijn circus om meer bezoekers te krijgen. Maar Pipo, Mammaloe en Klukkluk zijn dat helemaal niet van plan… maar de Dikke Deur bedenkt een plan.

Pipo en de Piratenprinses, van Hoorne Entertainment Pipo en de Piratenprinses, van Hoorne Entertainment
Hij verkleed zich als Piraat, hangt een brief op bij de pipowagen met de mededeling dat hij iemand heeft ontvoerd en dat ze naar een bepaalde plek moeten komen.

Pipo en de Piratenprinses, van Hoorne Entertainment Pipo en de Piratenprinses, van Hoorne Entertainment
De ontvoerde persoon blijkt de Piratenprinses te zijn, Pipo en zijn gevolg redden de Piratenprinses uit de handen van de piraat…. of eigenlijk van de Dikke Deur.

Pipo en de Piratenprinses, van Hoorne Entertainment Pipo en de Piratenprinses, van Hoorne Entertainment
Samen smeden ze een plan en jagen de Piratenprinses, Klukkluk, Mammaloe en Pipo de Dikke Deur de stuipen op het lijf. Dit alles natuurlijk wel met een beetje hulp van het publiek!

Interactie!

Wat ik persoonlijk erg leuk vind aan deze voorstelling is dat ze in de voorstelling de interactie opzoeken met het publiek. Kinderen, maar ook de ouders, opa’s, oma’s en andere aanwezige worden gemotiveerd om te helpen! De liedjes zijn herkenbaar en zo mee te zingen, mijn meiden vonden het heerlijk en zaten in korte tijd direct in de voorstelling.

Afterparty

Pipo en de Piratenprinses, van Hoorne Entertainment
Van links naar rechts: Simon Zwiers, Liset Vrugteveen, Mitch Blaauw, Joris Gootjes en Sanne de Velde Harsenhorst

Na de show mochten alle kinderen op de foto met de cast van Pipo en de Piratenprinses, dat wilde de meiden wel! Eigenlijk wilde ze in eerst instantie alleen op de foto met de Piratenprinses, uiteindelijk zijn ze met een hele groep kinderen en even later nog alleen met de hele cast op de foto gegaan! En stiekem aan de zijkant nog even alleen met de piratenprinses.

Ook waren we welkom bij de “afterparty”, alleen waren de meiden het zat en wilde liever naar de auto om te gaan. Prima! We zijn dus niet heel lang na de show nog gebleven, maar hebben genoten van het warme, leuke welkom, de voorstelling en het maken van de foto’s!

Meer informatie

Ben je ook benieuwd naar de show Pipo en de Piratenprinses? Of wil je kaartjes kopen?

Ze spelen tot en met juni in verschillende theaters, daarna is er even een zomerstop en na de zomervakantie pakken ze de draad weer op! Op de site van Pipo en de Piratenprinses vindt je alle informatie!

Ga jij wel eens met de kinderen naar het theater? Vertel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge