Ik kocht weer teveel bij Prijsmepper, maar zulke leuke dingen weer!In Wageningen is sinds een half jaartje (denk ik) de Prijsmepper gevestigd. Een erg leuke winkel die je echt geld kan besparen, al kan het soms ook geld kosten door de leuke dingen die ze hebben! Kortom, het scheelt geld als je, je echt aan je boodschappenlijstje kan houden.

Alleen dat laatste, ik ben er slecht in. Geef mij winkels als Action, Prijsmepper of een andere outlet verkoop en ik koop wat ik nodig heb plus al het andere!

Prijsmepper, wat hebben ze er?

Ik kocht er al veel cadeautjes, douchegel, parfum, kerstspulletjes en nu afgelopen vrijdag spulletjes voor Pasen! Als je de winkel in Wageningen in loopt begint het al met parfum, douchegel, shampoo en artikelen voor het haar. Iets verder op het ultieme stukje prijsmepper voor kids! Speelgoed, knutselspullen, boekjes en verkleedkleding! En verder, kaarsen, boekjes, schoonmaakartikelen, woondecoratie en zo kan ik nog wel even doorgaan. Er is zoveel en leuk geprijsd! Dus erg leuk voor de portemonnee 🙂

Prachtige gekleurde glazen hartjes met witte stippen, speciaal voor Pasen!

Scheelt het echt?

Onze paasdecoratie... volgens onze meiden paaskerstballen, gekocht bij PrijsmepperJa, ik vind het erg veel schelen! In de winkel is eigenlijk alles goedkoper als een andere drogist. De spullen zijn al afgeprijsd en in veel gevallen hangen er nog bordjes bij dat je nog extra korting krijgt.

Dit maakte ik van de paaskerstballen ;)Zo ook nu begin januari al voor paasartikelen, ik kocht (uiteraard) alvast iets! Naast de ‘paaskerstballen’ zoals mijn meiden ze noemen kocht ik ook nog douchegel van Paul Frank, je weet wel van die “breedgebekte” aap voor een euro per tube! Paul Frank Douce gel in een tube... ook bij prijsmepper
Verder bleef er ook nog een heerlijke fles douchegel voor mezelf aan mijn vingers plakken. Alles bij elkaar kon ik in mijn tas stoppen voor nog geen tientje, meiden blij en ik blij!

 

Ken jij de prijsmepper? Kom je er graag?
En ben je ook gek op dergelijke winkels?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

16 comments

  1. Wij hadden in Haaksbergen altijd de Op=Op Voordeelshop! Heeeeeerlijk is dat! Voorraad inslaan aan shampoo/douchegel/scheerschuim/enz enz enz.
    Helaas heeft Op=Op ons verlaten, dus moeten we weer gewoon naar de Kruidvat.
    En dat is te zien aan onze boekhouding ;-).

  2. De prijsmepper.. Het kan dat wij wel zoiets in ons dorp hebben, maar ik ben er zelf nog nooit geweest. Zelf ging ik weleens naar de action maar de laatste tijd ook steeds minder.

    1. Als wij iets nodig hebben probeer ik eerst bij deze goedkopere winkels te kijken of zijn het verkopen, zo ja dan is dat mooi meegenomen. Al moet ik wel zeggen, bijvoorbeeld make up, kleding of iets haal ik er niet.

  3. Wij hebben ook een prijsmepper! Dat scheelt echt heel veel geld! Laatst hadden ze bij ons 4 nagellakjes voor 1 euro, en ook de kerstspullen waren op deze manier afgeprijsd. Toch fijn voor de portemonnee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge