Ik kocht weer teveel bij Prijsmepper, maar zulke leuke dingen weer!In Wageningen is sinds een half jaartje (denk ik) de Prijsmepper gevestigd. Een erg leuke winkel die je echt geld kan besparen, al kan het soms ook geld kosten door de leuke dingen die ze hebben! Kortom, het scheelt geld als je, je echt aan je boodschappenlijstje kan houden.

Alleen dat laatste, ik ben er slecht in. Geef mij winkels als Action, Prijsmepper of een andere outlet verkoop en ik koop wat ik nodig heb plus al het andere!

Prijsmepper, wat hebben ze er?

Ik kocht er al veel cadeautjes, douchegel, parfum, kerstspulletjes en nu afgelopen vrijdag spulletjes voor Pasen! Als je de winkel in Wageningen in loopt begint het al met parfum, douchegel, shampoo en artikelen voor het haar. Iets verder op het ultieme stukje prijsmepper voor kids! Speelgoed, knutselspullen, boekjes en verkleedkleding! En verder, kaarsen, boekjes, schoonmaakartikelen, woondecoratie en zo kan ik nog wel even doorgaan. Er is zoveel en leuk geprijsd! Dus erg leuk voor de portemonnee 🙂

Prachtige gekleurde glazen hartjes met witte stippen, speciaal voor Pasen!

Scheelt het echt?

Onze paasdecoratie... volgens onze meiden paaskerstballen, gekocht bij PrijsmepperJa, ik vind het erg veel schelen! In de winkel is eigenlijk alles goedkoper als een andere drogist. De spullen zijn al afgeprijsd en in veel gevallen hangen er nog bordjes bij dat je nog extra korting krijgt.

Dit maakte ik van de paaskerstballen ;)Zo ook nu begin januari al voor paasartikelen, ik kocht (uiteraard) alvast iets! Naast de ‘paaskerstballen’ zoals mijn meiden ze noemen kocht ik ook nog douchegel van Paul Frank, je weet wel van die “breedgebekte” aap voor een euro per tube! Paul Frank Douce gel in een tube... ook bij prijsmepper
Verder bleef er ook nog een heerlijke fles douchegel voor mezelf aan mijn vingers plakken. Alles bij elkaar kon ik in mijn tas stoppen voor nog geen tientje, meiden blij en ik blij!

 

Ken jij de prijsmepper? Kom je er graag?
En ben je ook gek op dergelijke winkels?