Puur Geluk - in de uitzending van 20 januari 2016Zelden kijk ik televisie, maar vanaf eind december kijk ik naar Puur Geluk van de Staatsloterij! Als je gisteren rond 20.30 uur naar RTL 4 hebt gekeken weet je misschien wel waarom!

Wij, mijn zusje en bij het televisieprogramma Puur Geluk! Mijn zusje blijkt samen met vrienden en familie medeplichtig te zijn aan het feit dat we, dus ook ik, in het publiek zat bij het televisieprogramma Puur Geluk.

Puur geluk kiest zelf!

Voor het televisieprogramma van Staatsloterij Puur Geluk kan je niemand aanmelden, de redactie van Puur Geluk gaat zelf op zoek naar mensen en hun wensen. Dit kan van een krantenartikel zijn tot een berichtje op Twitter of Facebook.

Dat laatste, een bericht op Facebook heeft ervoor gezorgd dat ik tijdens de opnames met een microfoon voor mijn snufferd emotioneel werd. Iets vertellen over het bericht dat ik plaatste… ja, dat was gerelateerd aan de situatie van onze oudste dochter en lastig!

Gisteren, de dag van de uitzending kregen we bericht dat er een aantal stukken uit zijn geknipt, waaronder een aantal interviews in het Marco Borsato item. Ook die van ons is eruit gehaald, ergens misschien maar goed ook…

In de periode van de opnames was het voor mij als moeder een lastige periode als het gaat om de gezondheid van onze dochter, dan iets uitleggen is lastig. Dat ging dus niet echt zonder een wirwar van gevoelens met tranen.

Puur geluk, hebben we iets gekregen?

Samen met man en kinderen mag ik naar Symphonica in Rosso met Marco Borsato, dit naar aanleiding van mijn berichtje dat onze oudste vroeg of we nog eens konden gaan…. en ik haar vertelde dat, dat niet ging.

En met ons gaan er nog aantal mensen die verrast zijn tijdens de uitzending naar Marco Borsato! De details moeten we allemaal nog krijgen, maar die volgen vast spoedig.

Morgen verschijnt er een blog met alle details over wat ik inmiddels te weten ben gekomen, hoe onze dag was, hoe het is tijdens de opnames en hoe ik er nu echt over dacht!

Heb jij Puur Geluk wel eens gezien? Heb je de uitzending van gisteren, 20 januari 2016 gezien?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

8 comments

  1. Ja heb de uitzending gezien. Ik had dus ook in openbaar moeten zetten dat ik graag naar Marco Borsato wilde want ik heb geen één kaartje kunnen bemachtigen, terwijl ik er dolgraag heen wil.

    1. Er schijnen nog staan kaartjes te zijn 😉
      De reden dat we ze hebben gekregen is de zorgen rondom onze oudste dochter.

      Maar inderdaad, dit soort dingen openbaar roepen op social media 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge