Water en fruit, fruitwater - Mama Challenge 2017In deze Mama Challenge opdracht voor dit jaar voeg ik twee van mijn favorieten samen! De Drink in the Box en fruitwater. Met name in de zomer drink ik graag fruitwater, de meiden vinden lang niet alles lekker maar ook zij drinken zomers water en fruit! Water en fruit voor de kinderen gaat in de Drink in de Box, een herbruikbaar pakje!

Water & Fruit

Water en fruit, fruitwater - Mama Challenge 2017Vorig jaar schreef ik al een uitgebreid artikel over water en fruit, daar vertel ik ook meer waarom genoeg (water) drinken goed voor je is. Dit keer ga ik alleen onze meest favoriete recepten met jullie delen!

Dit zijn overigens de recepten en foto’s die ook zijn verschenen in het Bento Vakantie Doeboek van De Leukste Lunch, misschien ook leuk om te bekijken en downloaden!

De recepten!

Water en fruit, fruitwater - Mama Challenge 2017Citroen, framboos en munt

Dit is mijn persoonlijke favoriet! Citroen, klein beetje munt en een aantal frambozen. De frambozen snijden we altijd nog even door, dan geven ze nog wat meer smaak!

 

 

Water en fruit, fruitwater - Mama Challenge 2017Sinaasappel, citroen en limoen

Als eerste, doe er niet teveel fruit in… het zijn al citrusvruchten, de citroen en limoen zijn wat zurig. Teveel citroen en limoen maakt het minder lekker!

De perfecte smaak voor warme dagen, dan smaakt deze combinatie het lekkerst! Deze zijn trouwens ook lekker om te mengen met bijvoorbeeld spa rood of crystal clear.

 

Water en fruit, fruitwater - Mama Challenge 2017Aardbei en citroen

Het liefste drinken de meiden alleen met aardbei, maar met citroen gaat er ook wel in! Vooral als het wat warmer weer is wordt het wel gewaardeerd. De aardbeien wel even doorsnijden, dan geven ze meer smaak maar ook een kleurtje aan het fruitwater.

 

 

Water en fruit, fruitwater - Mama Challenge 2017Limoen, aardbei en munt

Als aardbeien goed rijp zijn, zijn ze doorgaans best zoet… dat is lekker maar persoonlijk vind ik een ‘fris’ smaakje erg lekker. Daarom doe ik naast aardbeien graag een schijfje limoen in het fruitwater, daarnaast een klein beetje munt.

 

Nog even iets over de Drink in de Box?

Het is een stevig, duurzaam pakje drinken. Een herbruikbaar pakje, die je keer op keer kan vullen met drinken (236 ml) en keer op keer kan afwassen (of in de vaatwasser kan zetten).

Drink in the box zijn, als ze goed zijn gesloten lek vrij! De siliconen sluiting en de luchtdichte deksel zorgt ervoor dat het drinken ook echt in het pakje blijft zitten. Of het pakje nu ligt of staat in de tas, we hebben nog geen enkele keer natte en vieze spullen gehad sinds we de drink in the box meegeven naar school.

Op de één of andere manier is het spul ook echt degelijk en stevig! Toen ik ging kijken waar de Drink, maar ook de Snack in the Box van zijn gemaakt blijkt dat van Tritan TM te zijn gemaakt. Het zou beter zijn als glas en kan erg goed tegen vallen en stoten. Men zegt dat het niet kan en zal indeuken of verbuigen.

Water en fruit, fruitwater - Mama Challenge 2017De producten zijn gemaakt van TritanTM en polypropyleen, dus ook BPA- en phtalate-vrij… wat mij betreft niet onbelangrijk!

Wil je alles weten over de Drink & Snack in de box? Een tijdje geleden schreef ik een artikel over dit mooie product (let op de winactie is al lang voorbij… ), die kan je hier vinden! Wil je zelf graag een Drink in the Box? Kijk dan eens op de site van De Leukste Lunch!

Maak jij wel eens fruitwater? Zo ja, wat is de meest favoriete smaak?

 

 Loading InLinkz ...

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge