Ik bestelde persoonlijke ringen! Soms mag je, jezelf best verwennen!! Na een langere periode van relatief grote drukte op het werk, met vrijwilligerswerk, (haak)bestellingen en ons gezin mag dat best eens! En dan komt het moment dat je iets tegen komt waarop je denkt: Ja, dat is het!
Al weer eventjes geleden heb ik de Facebook pagina van Bella Luca Sieraden ‘geliked’ en zo kwamen de berichtjes van deze ondernemer in mijn tijdlijn voorbij. Nog niet zo lang geleden een hele leuke actie, namelijk 50% korting op de stapelringen die ik zo leuk vind (het plaatje is geleend van www.bellalucasieraden.nl.

 

Tess ring van Bella Luca Sieraden

 

Onlangs lag er een doosje in onze brievenbus, met het cadeautje voor mezelf! In een mooi ringendoosje zaten de ringen met de namen van onze dochters, geweldig mooi en van echt zilver!

 

Mijn ringen met namen van de kinderen van Bella Luca Sieraden
Mijn ringen met visite kaartje van Bella Luca!

 

Een mooi persoonlijk cadeautje voor mezelf en nog goed betaalbaar ook! Ik ben er blij mee!

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge