Roep Ikea en er valt van alles om… springt van de muur of neemt een loopje met je.
Hebben we iets nodig, één van de eerste sites of winkel die we bezoeken is Ikea.
 
Van muurstickers voor de kinderkamers en lampjes tot hoofdkussen of kastje, kijk ons huis door en je ziet her en der best wat Ikea artikelen staan. Na een bijzettafeltje op wieltjes, een vakkenkastje, lampjes, lijstenregeltjes (of hoe ze het ook noemen), bureaus voor de kinderkamers en trofast kasten kwam er nu een trolley…. helemaal speciaal voor mij!
 
‘k heb namelijk teveel wol en teveel lopende haakprojecten.
Na een vakkenkast van Ikea (waar ik vier lades en twee deurtjes in heb), inpikken van wat mandjes in een ander kastje en vier bakken onder het bed kwam ik nog wat ruimte te kort.
Tussen de bank en het kastje stonden inmiddels een mandje, zeeman shopper en een doosje van wolplein… dan moest toch anders!
 
En het is gelukt!
 
 
 


Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge