Roze... geen gebrek aan voor onze jongste dochter!!Roze…. het eerste waar ik aan denk?
Tante Til met haar TE roze jurk… en uitspraken als ‘Een kloddertje roze hierrrr… een kloddertje roze daarrrrrr’ en ‘Wel alle penselen in een pot vernis!’ Ooit toen ik jonger was, was dit één van mijn graag bekeken televisieprogramma’s.

Roze!

Denk dat onze dochter best door kan voor een soort van Tante Til, ze is gek op roze! Zo veel mogelijk en zo vaak mogelijk, nou als we het over kleding hebben is het haar goed gelukt!
Deels door de kleding die haar zus heeft afgekeurd, want ja, als je bijna acht bent wil je toch echt geen roze meer. ‘Mam, echt niet mijn kleur hoor’ mag of eigenlijk moet ik dan ook regelmatig aanhoren. De jongste van vier vindt het wel prima, de kleur, de roesjes en glitters, echt haar ding!
Onze dames hebben dezelfde maat, beide zitten ze in maat 116… dus kleding die de ene niet leuk vindt kan verschuiven naar de ander best handig!

Totaal verschillend

Onze jongste dochter kan de ene dag dus graag haar favoriete kleur met glitters dragen en de volgende dag een spijkerbroek met een trui. Bij voorkeur is die trui dan wel roze, maar wel met een spijkerbroek. En de ultieme broek? Die lelijke joggingbroeken die er liggen voor over het badpak als ze naar zwemles mag.
De smaak loopt voor de jongste dus nogal uit elkaar, je kan er best veel kanten mee op! Nog wel… het zou zo maar eens anders kunnen worden de komende jaren.
Heeft jou zoon of dochter een uitgesproken smaak of een absolute lievelingskleur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge