Deze zomervakantie gingen we een weekje naar Sint Maartenszee, leuk en super mooi als het zonnig en zomers weer is. Helaas kunnen we uit ervaring vertellen dat het een stuk minder mooi en leuk is als het alleen maar regent, stormt en onweert. Natuurlijk wisten we het voor we gingen door de weerberichten, maar toch hoop je stiekem dat het anders zal zijn! Gelukkig was er nog een andere optie, namelijk bij mijn opa en oma logeren op camping De Dikkenberg

Eigenlijk hadden we zoiets van tja… moeten we dat wel doen met de kinderen. Wij met ons gezin in de stacaravan van opa en oma en zij in de camper. Maar opa en oma vonden het toch echt leuk, we moesten en zouden komen! Op de verjaardag van opa besloten we dan ook toch te gaan.

Een paar dagen later op donderdag vertrokken we met een auto vol spullen richting Bennekom, later die dag haalde de man in huis ook de honden op die mee gingen. Echt van donderdag tot en met zondag, prachtig weer we zijn alleen binnen geweest om te eten (ivm de wespen) en te slapen. Verder was het één groot buitenfeest, heerlijke dagen met ons gezin en mijn opa en oma.

De meisjes hebben heerlijk gespeeld, gezwommen, genoten van de natuur en de beestjes (op de wespen na dan) en vooral rustig aan gedaan. Zelf ben ik alleen af en toe wat boodschappen gaan doen, hebben we gekookt en opgeruimd. Verder heb ik mijn tijd doorgebracht met zo nu en dan zwemmen kijken op de tab en haken, heerlijk! Zo dicht bij huis en zo een vakantiegevoel hebben, met name kwam dat door het prachtige weer dat we hebben gehad…. maar wat was het lekker!

Bedankt opa en oma, was gezellig!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge