Leuk dat je Veusteveul hebt gevonden! Heeft u een bedrijf, organisatie, goed doel of bent u een collega blogger en wilt u samenwerken met Veusteveul? Leuk!! U kunt contact met ons opnemen via info@veusteveul.nl.

Samenwerkingen

Voorbeelden van mogelijke samenwerkingen zijn redactionele artikelen, advertorials, winacties en productreviews. Wilt u een product opsturen, heeft u een vraag, of een ander leuk idee? Laat het me weten!

Bij een verzoek voor een samenwerking kijken we of het passend is bij Veusteveul.nl, er zal geen artikel verschijnen over producten waar we niet achter staan. Mocht u een product aanbieden dat niet passend is laten we dat u uiteraard weten.

Mailtjes die betrekking hebben op linkbuilding of ‘gratis content’ voor bedrijven worden niet beantwoord.

• PR Bureaus

Voor mijn blog wordt ik graag op de hoogte gehouden van het laatste nieuws! Heeft u een nieuw product, een mooi evenement of is er ander nieuws dat aandacht verdiend? Stuur uw bericht of uitnodiging naar info@veusteveul.nl.

• Trip of event

Voor Veusteveul gaan we met enige regelmaat op pad (met of zonder kinderen) om een bestemming te testen en onze ervaring te delen met onze lezers. In het geval dat wij een accommodatie, bestemming of evenement bezoeken gaan we er vanuit dat de kosten voor de activiteit, het verblijf en de reis worden vergoed. Uiteraard zal dit in goed overleg gaan en stemmen we de details goed af.

• Commerciële samenwerkingen

Er zijn meerdere vormen van samenwerkingen mogelijk. De meest voorkomende samenwerkingen zijn redactionele artikelen, advertorials, winacties en productreviews.

Indien het in de samenwerking om een review van een product gaat bespreken we het product en geven we onze eerlijke mening. Het is voor ons belangrijk om transparant te zijn, indien het product gekregen is zullen we dat vermelden in het artikel. Afhankelijk van het product en de waarde van het product zal er een aanvullend bedrag in rekening worden gebracht, dit wordt vooraf afgestemd.

Als blog houden we ons aan de regels en dat doen we conform de Reclamecode Social Media. Bij artikelen die vanuit een commerciële samenwerking ontstaan zullen wij middels een afbeelding vermelden dat het om een samenwerking gaat.

Samengewerkt met…

Vanwege onze brede interesse zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om samenwerkingen! Veusteveul heeft onder andere samengewerkt met:

♥ Eten op rolletes ♥ Hemdvoorhem ♥ Tropilex ♥ Urtekram ♥ Aqua-Splash ♥

♥ Bulbby ♥ Monchhichi ♥ Footway ♥ Van Hoorne Entertainment ♥

♥ Nais Kidswear ♥ Kinepolis ♥ Denksport ♥ Kaartje2go ♥ Lucardi Juwelier ♥

♥ KAYAsieraden ♥ Thermen Bussloo ♥ Outside-Wishes ♥ Sukhi ♥

♥ De leukste lunch ♥ Gelukspoppetjes.eu ♥ De Hangmat ♥ OTTO ♥  Radbag ♥ Prachtigkado.nl ♥

♥ Mepal ♥ GoCustomized ♥ CardCetera ♥ CoScheduler ♥ Fotofabriek ♥ MieToe ♥

♥ GSM Oplader.nl ♥ Photogifts.nl ♥ Telefoonhoesjesstore.nl ♥ Names4ever ♥

♥ ArtyAnimals ♥ LEGOland Discovery Centre ♥ Sea Life Oberhausen ♥

♥ Veiligheidsmuseum PIT ♥ Booqees ♥ Hoesjes-outlet.nl ♥ Photobucket ♥ B&B Hotels ♥

 

Voorwaarden

 • Veusteveul plaatst alleen unieke content op haar website. Persberichten of gastartikelen van bedrijven kunnen inspireren tot een artikel of gedeeld worden op social media, maar worden niet gekopieerd.
 • Artikelen bevatten minimaal 300 woorden, gemiddeld ligt het aantal woorden hoger.
 • De afbeeldingen die gebruikt worden in een artikel zijn door of voor Veusteveul gemaakt, worden door de samenwerkende partij verstrekt en indien anders zal het vermeld worden.
 • In een artikel wordt de samenwerkende partij genoemd en wordt er minimaal een link opgenomen naar de gewenste pagina. Zijn er wensen voor meer? Dan gaat dat in overleg.
 • Bij het schrijven van een artikel wordt er rekening gehouden met de SEO en wordt er naar een optimaal resultaat gestreefd met behulp van de SEO-plugin Yoast.
 • In artikelen waar sprake is van een vergoeding monetair of in natura wordt er overeenkomstig de Reclamecode Social media een melding worden gemaakt in het artikel. Dit is in de vorm van een afbeelding onderaan het artikel.
 • Een artikel verschijnt op de afgesproken datum bovenaan de homepage en zakt iedere dag een stukje naar beneden, gemiddeld blijft het twee weken op de voorpagina staan.
 • De artikelen blijven onbeperkt toegankelijk via het archief of de zoekfunctie op de site.
 • Alle artikelen worden in principe eenmalig verspreid via Facebook, Twitter, Pinterest en in overleg is ook Instagram mogelijk.
 • De betaling dient uiterlijk 30 dagen na publicatie te zijn overgemaakt. Indien dit niet het geval is kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden en kan er overgegaan worden tot verwijdering van het artikel.
 • Veusteveul behoudt zich het recht voor om samenwerkingen ten alle tijden te weigeren.
 • Heb je nog vragen over mogelijkheden, samenwerken of andere zaken? Laat het gerust weten via info@veusteveul.nl