Leuk dat je Veusteveul hebt gevonden! Heeft u een bedrijf, organisatie, goed doel of bent u een collega blogger en wilt u samenwerken met Veusteveul? Leuk!! U kunt contact met mij opnemen via nathalie@veusteveul.nl.

Samenwerkingen

Voorbeelden van mogelijke samenwerkingen zijn redactionele artikelen, advertorials, winacties en productreviews. Wilt u een product opsturen, heeft u een vraag, of een ander leuk idee? Laat het me weten!

Bij een verzoek voor een samenwerking kijken we of het passend is bij Veusteveul.nl, er zal geen artikel verschijnen over producten waar ik niet achter sta. Mocht u een product aanbieden dat niet passend is laat ik u dat weten.

Mailtjes die betrekking hebben op linkbuilding of ‘gratis content’ voor bedrijven worden niet beantwoord.

• PR Bureaus

Voor mijn blog wordt ik graag op de hoogte gehouden van het laatste nieuws! Heeft u een nieuw product, een mooi evenement of is er ander nieuws dat aandacht verdiend? Stuur uw bericht of uitnodiging naar nathalie@veusteveul.nl.

• Trip of event

Voor Veusteveul ga ik er met enige regelmaat op pad (met of zonder kinderen) om een bestemming te testen en onze ervaring te delen met onze lezers. In het geval dat wij een accommodatie, bestemming of evenement bezoeken gaan we er vanuit dat de kosten voor de activiteit, het verblijf en de reis worden vergoed. Uiteraard zal dit in goed overleg gaan en stemmen we de details goed af.

• Commerciële samenwerkingen

Er zijn meerdere vormen van samenwerkingen mogelijk. De meest voorkomende samenwerkingen zijn redactionele artikelen, advertorials, winacties en productreviews.

Indien het in de samenwerking om een review van een product gaat bespreek ik het product en geef ik mijn eerlijke mening. Ik vind het belangrijk om transparant te zijn, indien ik het product heb gekregen zal dat vermeld worden in het artikel. Afhankelijk van het product en de waarde van het product zal er een aanvullend bedrag in rekening worden gebracht, dit wordt vooraf afgestemd.

Als blog houden we ons aan de regels en dat doen we conform de Reclamecode Social Media. Bij artikelen die vanuit een commerciële samenwerking ontstaan zullen wij middels een afbeelding vermelden dat het om een samenwerking gaat.

Samengewerkt met…

Vanwege mijn brede interesse zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om samenwerkingen! Veusteveul heeft onder andere samengewerkt met:

♥ Nais Kidswear ♥ Kinepolis ♥ Denksport ♥ Kaartje2go ♥ Lucardi Juwelier ♥

♥ KAYAsieraden ♥ Thermen Bussloo ♥ Outside-Wishes ♥ Sukhi ♥

♥ De leukste lunch ♥ Gelukspoppetjes.eu ♥ De Hangmat ♥ OTTO ♥

♥ Radbag ♥ Prachtigkado.nl ♥  Mepal ♥ GoCustomized ♥

♥ CardCetera ♥ CoScheduler ♥ Fotofabriek ♥ MieToe ♥

♥ GSM Oplader.nl ♥ Photogifts.nl ♥ Telefoonhoesjesstore.nl ♥

♥ Names4ever ♥ ArtyAnimals ♥ LEGOland Discovery Centre ♥

♥ Sea Life Oberhausen ♥ Veiligheidsmuseum PIT ♥ Booqees ♥

♥ Hoesjes-outlet.nl ♥ Photobucket ♥ B&B Hotels ♥