Heeft u een bedrijf, organisatie, goed doel of bent u een collega blogger en wilt u samenwerken met Veusteveul? Leuk!! U kunt contact met mij opnemen via nathalie@veusteveul.nl.

Persberichten

Voor mijn blog wordt ik graag op de hoogte gehouden van het laatste nieuws! Heeft u een nieuw product, een mooi evenement of is er ander nieuws dat aandacht verdiend? Stuur uw bericht of uitnodiging naar nathalie@veusteveul.nl.

Samenwerkingen

Voorbeelden van mogelijke samenwerkingen zijn reviews, een advertorial of winactie. Wilt u een product opsturen, heeft u een vraag, of een ander leuk idee? Laat het me weten!

Bij een verzoek voor een samenwerking kijk ik of het passend is bij mijn site en bij mij als persoon, er zal geen artikel verschijnen over producten waar ik niet achter sta. Mocht u een product aanbieden dat niet passend is laat ik u dat weten.

Mailtjes die betrekking hebben op linkbuilding of ‘gratis content’ voor bedrijven worden niet beantwoord.

Review

Indien het om een review van een product gaat bespreek ik het product en geef ik mijn eerlijke mening.  Ik vind het belangrijk om transparant te zijn, indien ik het product heb gekregen zal dat vermeld worden in het artikel.

Trip of event

Veusteveul staat ook open voor het bezoeken van een evenement, activiteit of een verblijf. Door deel te nemen en te ervaren kunnen we u activiteit, accommodatie of evenement het beste beoordelen en daar een oprecht artikel over schrijven. Tijdens de trip of het event zullen er posts verschijnen op onze social media kanalen.

Advertorial, sponsored post of gast artikel

Veusteveul staat ook open voor een advertorial, sponsored post of gast artikel. Er wordt alleen gebruik gemaakt van unieke content, door mij geschreven. Persberichten, toegezonden informatie of informatie op de site dient enkel als inspiratie of bron van het te schrijven artikel.

Vaak betreft het hier een artikel gerelateerd aan een bedrijf, maar ook persoonlijk is mogelijk in de vorm van een gast blog.

Winactie

Ook een winactie is mogelijk! Het product moet wel passend zijn bij Veusteveul maar zeker bij de lezers. In overleg kunnen we de winactie opstellen. Winacties worden doorgaans wat vaker gedeeld via social media waardoor het bereik groter zal zijn.

Samengewerkt met…

Vanwege mijn brede interesse zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om samenwerkingen! Veusteveul heeft onder andere samengewerkt met:

♥ KAYAsieraden ♥ Thermen Bussloo ♥ Outside-Wishes ♥ Sukhi ♥

♥ De leukste lunch ♥ Gelukspoppetjes.eu ♥ De Hangmat ♥ OTTO ♥

♥ Radbag ♥ Prachtigkado.nl ♥  Mepal ♥ GoCustomized ♥

♥ CardCetera ♥ CoScheduler ♥ Fotofabriek ♥ MieToe ♥

♥ GSM Oplader.nl ♥ Photogifts.nl ♥ Telefoonhoesjesstore.nl ♥

♥ Names4ever ♥ ArtyAnimals ♥ LEGOland Discovery Centre ♥

♥ Sea Life Oberhausen ♥ Veiligheidsmuseum PIT ♥ Booqees ♥

♥ Hoesjes-outlet.nl ♥ Photobucket ♥

 Voorwaarden

Veusteveul hanteert onderstaande condities voor samenwerkingen

 • Artikelen bevatten minimaal 300 woorden, in de meeste gevallen zal dit aantal hoger liggen.
 • Op Veusteveul staat alleen unieke, door Veusteveul geschreven content. Persberichten of informatie op de website kunnen de basis zijn van een artikel maar worden niet gekopieerd en gepubliceerd.
 • Foto’s die betrekking hebben op een samenwerking worden door Veusteveul gemaakt of worden aangeleverd door de opdrachtgever.
 • In een artikel dat voortkomt uit een samenwerking wordt er minimaal een link opgenomen.
 • Er wordt gestreefd naar een optimaal resultaat als het gaat om de SEO, dit doen wij met behulp van de SEO-plugin van Yoast.
 • Als er sprake is van een vergoeding (barter of financieel) wordt dit vermeld onderaan het artikel, zoals verplicht gesteld door Stichting Reclame Code, betreffende Reclamecode Social Media.
 • Indien betaling een bartervergoeding betreft, gaan we er vanuit dat de waarde van het product aansluit bij de wensen die u stelt.
 • Te reviewen producten worden niet teruggestuurd.
 • De nieuwste artikelen staan bovenaan de site, het artikel blijft zolang Veusteveul bestaat online beschikbaar.
 • Er wordt bij betaalde artikelen uitsluitend gebruik gemaakt van no-follow links, zie richtlijnen van Google. Veusteveul hanteert deze regels om problemen en slechte ranking voor beide partijen te voorkomen.
 • Artikelen worden éénmalig verspreid via Facebook, Twitter en Pinterest. Daarnaast worden er foto’s van producten geplaatst op Instagram.
 • Veusteveul behoudt zich het recht voor om samenwerkingen te weigeren.