Gedoe met photobucket... blogDe laatste maanden zijn er zo af en toe samenwerkingen met andere bloggers! Het is leuk om mee te werken aan een artikel op andere sites. Eerst twijfelde ik erg, maar het is zo leuk om elkaar op deze manier ook te leren kennen! Het is zo leuk dat ik er zelf ook mee aan de slag wil! Al een poosje ben ik aan het nadenken om ook zoiets op mijn site te gaan doen. Hoe of wat, nog geen idee! 

 

Lastig…

Het is wel erg lastig moet ik bekennen! Als ik een idee heb kijk ik rond en blijkt er al zoiets te zijn, dan valt het voor mij al af! Een nieuw en origineel idee bedenken valt niet mee!

Dan gooi ik mijn idee weer aan de kant en ga ik weer verder denken, maar echt lukken wil het nog niet! Mocht je nog een briljant plannetje voor me hebben hoor ik het graag. Collega bloggers op een leuke en positieve manier ‘in het zonnetje zetten’ lijkt me gewoon erg leuk.

Op andere blogs

Onder bloggers bestaande verschillende manieren van contact hebben, één daarvan zijn Facebookgroepen. Op die Facebookgroepen kan je oproepjes plaatsen om mensen te vragen je te helpen. Ook zijn er bloggers die je benaderen via het contactformulier op de site of mail. Veusteveul is ook op andere blogs en sites te vinden..

Voorbeelden van samenwerkingen die ik recent heb gedaan met andere bloggers!

Nu ben ik dus hard aan het nadenken hoe ik hier voor Veusteveul een leuke variant op kan maken! Dus mijn collega bloggers in de ‘spotlight’ zetten maar dan op z’n Veulsteveuls!

Heb jij een briljant idee of wil je in de toekomst meewerken, laat het me gerust weten!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge