GoCustomized, lederen hoesje voor telefoon!Voor mijn telefoon heb ik wel een cover, zo’n kunststof achterkantje maar aangezien ik de laatste tijd mijn telefoon zo min mogelijk in mijn (broek)zak heb maar meer in mijn tas was het tijd voor iets anders!

Een geschikt insteekhoesje die stevig, mooi en leuk is… het valt niet mee! Ik kreeg de kans om op gocustomized.com een gepersonaliseerd telefoonhoesje voor mijn telefoon te ontwerpen.

Veel producten

Op de site van gocustomized is er een groot aanbod van hoesjes voor verschillende telefoontoestellen, het navigeren werkt erg makkelijk en snel. Ik selecteerde al snel Samsung en dan type Samsung S6 (series)! Vervolgens een keur aan keuzes, ik koos voor het lederen insteekhoesje. Dan kan je aan de slag en je eigen hoesje ontwerpen!

Ontwerpen

Als je hebt uitgezocht wat je wil kan je, je eigen samsung galaxy hoesje maken. Ook dat werkt, net als de site makkelijk en snel.

Op de eerste plaats kies je welke kleur je wil, in min geval kon ik kiezen uit bruin of zwart. Bruin is meer mijn kleur, dus ik ging voor bruin! Bij dit lederen insteekhoesje kan je kiezen om plaatjes (iconen) op het hoesje te laten zetten en tekst.

Kies je voor een cover of ander hoesje heb je keuze uit eigen foto’s maar kan je ook kiezen voor geselecteerde plaatjes en designs.

Tevreden!

Het hoesje kwam binnen, toen ik hem uitpakte rook ik het leer al! Het hoesje zag er uit zoals ik hem had ontworpen via de site.

Er was één puntje, het hoesje paste niet om mijn telefoon. Ik nam contact op met de klantenservice die vervolgens een ander hoesje afstuurde die wel prima past! Dus niet alleen de site werkt prettig maar ook de (klanten)service is prima.

Een volgende keer zou ik hier gerust opnieuw een hoesje voor mijn telefoon bestellen!

Wat vindt jij van mijn Veusteveul.nl lederen hoesje? Was je al bekend met gocustomized?
Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge