De laatste jaren is er elke keer wel een cal (afkorting van Crochet Along), je krijg gedoseerd in de meeste gevallen wekelijks een stuk van het haakpatroon. Dit jaar zijn er ook verschillende varianten waar je aan mee kan doen, dit jaar is het ook meer op producten gericht, de Scheepjes cal 2015 bijvoorbeeld. Deze is gemaakt met nieuwe garen van Scheepjes, namelijk Linen Soft. Maar eigenwijs als ik ben, ging ik mijn eigen weg!

Mooi of niet? Heb zelf een pakketje samengesteld via de webshop van Wolplein, ik heb niet gekozen voor Scheepjes wol maar voor Drops baby alpaca silk. De patronen zijn van het internet gehaald, net als de tips and trics…. nu de uitvoering nog!

Ik mag van mezelf niet starten zolang de opdrachten die ik heb nog niet af zijn, dus in de vakantie héél hard doorhaken en hopelijk kan ik snel met deze heerlijk aanvoelende wol aan de slag!

Er is een sneak preview vrijgegeven van de sjaal/omslag doek, maar echt goed zien en bekijken kan je het nog niet. Toen de cal drie weken gevorderd was en ik wat resultaten zag van de weekopdrachten liep ik toch wel warm, ben dan ook erg benieuwd naar de eindresultaten!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

    1. Ik zelf ook, de patroontjes zijn uitgeprint en de wil gaat mee op vakantie. Samen met de opdrachten die ik nog aan het maken ben…. misschien kom ik er wel aan toe 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge