Okay… ik geef toe, een nieuwe verslaving!! Schminken… vorig jaar volgde mijn zus(je) en ik een workshop schminken en we waren verkocht. Okay wat onzeker (en dat is eigenlijk nog steeds zo, het is nooit goed genoeg ‘uiteraard’) maar we vonden en vinden het leuk!
 
Afgelopen zaterdag hadden we onze tweede ‘grote’ opdracht/activiteit we stonden in het centrum te schminken. We oefenen regelmatig op elkaar, maar dat is toch lang niet zo leuk als kinderen blij maken met het schminken!
 
Maar wat schmink je dan zoal?? Nou vooral, hoofdzakelijk meisjes en natuurlijk willen ze (bijna) allemaal een prinsesje worden. Hier onder een paar foto’s van geschminkte gezichtjes van twee activiteiten waarbij we geschminkt hebben! Helaas vergeten we regelmatig foto’s te maken, zo schminkte ik oa ook nog auto’s en prinsen/koningen!
   
    
    
Conclusie: we kunnen nog oefening genoeg gebruiken, er zitten nog wat activiteiten in het vat en zelfs een schminkopdracht voor een grote activiteit… tenminste als het klikt met de mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge