Een dik jaar geleden kwam ik op Facebook Sjiekdefriemel tegen, met elke week wel weer een winactie, niet veel later zelfs meerdere keren per week. En regelmatig zelfs meerdere te winnen prijzen voor één sale! En wat verkopen ze dan?? Nou… Schoenen van het merk Fabulous Fabs.

Schoenen, Fabulous Fabs Sjiekdefriemel

Tot een dik jaar geleden had ik altijd twee paar schoenen, als het stuk was kocht ik nieuwe. Dat was genoeg.. maar sinds ‘mijn ontdekking’ is dat anders, ik barst van de schoenen.

Heb al heel wat schoenen gekocht bij Sjiekdefriemel, ik bezit een paar oranje, groene, donkerblauwe, bruine, grijs/zwarte en crème laarsjes met hoge hak. Blauwe met beige en camel kleurige half hoge en een paar oranje, zwarte en brons kleurige platte schoenen. De schoenen worden een stuk goedkoper verkocht als bij de grotere winkelketens en de schoenenspeciaalzaken, wat het simpel gezegd een stuk aantrekkelijker maakt om het aan te schaffen.

fabulous fabs groen en blauw
De schoenen waar het mee begon…

Het enigste wat er bij mijn hoge laarsjes op een gegeven moment nodig is, is een nieuwe hak. Deze zijn bij Fabulous Fabs van hard kunststof, dat blijft bij mij niet lang heel… die laat ik vervangen door een zachtere hak.

Eind vorig jaar, denk dat het november was gingen we met vier dames die kant op… zo vol zat de auto…

Auto vol!

Twee weken geleden gingen we ook, dit keer weer met wat andere dames en een iets minder gevulde auto. We wilde echt wel meer meenemen, maar de schoenen die we wilde waren er op dat moment niet.

Allemaal doosjes voor de hele familie!
Afgelopen week vertrok ik wederom richting Apeldoorn, dit keer met twee andere. Zelf haalde ik drie paar schoenen op, één voor mijn moeder en twee voor mezelf. Daarnaast waren er nog vijf paar schoenen voor de andere!
En weer, dit keer met twee andere dames een auto vol!
Voor nu heb ik even een Sjiekdefriemel verbod, de gang staat vol met schoenen….


Heb jij veel schoenen? En zo ja waar gaat je voorkeur naar uit?
* Deze blog is op eigen gelegenheid geschreven, het is geen gesponsorde blog. Omdat ik erg blij wordt van dit merk schoenen en het voordeel van een lagere prijs dat deze verkoper kan bieden wil ik dat graag delen. Persoonlijk haal ik geen voordeel uit deze blog.*

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge